Ingrediente: 2 fileuri de somn 1 buc de praz un pastarnac 2 morcovi 3-4 catei de usturoi o mana de rosii cherry o mana de masline un ardei iute ulei de masline...
Ingrediente: 2 fileuri de somn - 1 buc de praz - un pastarnac - 2 morcovi - 3-4 catei de usturoi - o mana de rosii cherry - o mana de masline - un ardei iute -...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 1,5- 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate un ciolan de cca 1- 1,5 kg 2 cepe 1-2 buc ardei un morcov mai micut 6...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.