Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de...
Ingrediente: 500 g costite de miel 3-4 dinti usturoi rozmarin, cimbru piper rosu, verde, alb si negru 4 linguri de ulei de masline sare Pentru garnitura: 6...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg cartofi 2-3 morcovi mari 2 radacini de pastarnac 5 epe mijlocii 1 lg (lingurita ) de cimbru 1 lg de salvie sare,pipe ulei 3 Lg (linguri) otet...
Ingrediente: Un pui mediu 1,5 kg cartofi vreo 5-6 mere (in functie de marime) 1 ceapa condimente (scortisoara sau cuisoare, sare, piper, boie, cimbru…)
Ingrediente: 1 fazan 200 g slnin crud 150 g zarzavat 1 ceapa sare piper cimbru 150 g unt 400 g varz de Bruxelles 12 ciuperci 500 g cartofi noi 1 legtura de...
Ingrediente: 1 kg carne de porc, 1 kg cartofi, 2-3 catei de usturo 2oo ml vin alb, 200 ml ulei, 1 ceasca cu apa,sare,piper, cimbru, marar si patrunjel.
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei