Ficat de porc la cuptor cu cartofi natur

Ficat de porc la cuptor cu cartofi natur
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se pun in cratita ceapa taiata fin, usturoi si uleiul.
  • Se aseaza ficatul se condimenteaza cu cimbru, patrunjel, sare. Se toarna un pahar de vin si apa, se da la cuptor, stropind din cand in cand.
  • Cartofii, de preferinta cartofi noi, se fierb in coaja in apa cu sare. Se scurg, se decojesc, se adauga putin unt, sare.
  • Se servesc bucatile de ficat alaturi de garnitura de cartofi natur, cu verdeata taiata marunt deasupra si alaturi o salata.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte gustoasa!

am gătit această rețetă
abuz

giculina

Poza este de la alt preparat nicidecum de la preparatul cu ficat

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super buuun !

abuz

anonymous

SUPER

abuz

anonymous

Super buna si gustoasa......

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

E bun

abuz
  • pagina 1 / 2