Ficat de porc la cuptor cu cartofi natur
Ingrediente
4
Garnitura:
Rețete inrudite
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se pun in cratita ceapa taiata fin, usturoi si uleiul.
- Se aseaza ficatul se condimenteaza cu cimbru, patrunjel, sare. Se toarna un pahar de vin si apa, se da la cuptor, stropind din cand in cand.
- Cartofii, de preferinta cartofi noi, se fierb in coaja in apa cu sare. Se scurg, se decojesc, se adauga putin unt, sare.
- Se servesc bucatile de ficat alaturi de garnitura de cartofi natur, cu verdeata taiata marunt deasupra si alaturi o salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G