Ficat de porc la cuptor cu cartofi natur

Ficat de porc la cuptor cu cartofi natur
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Garnitura:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se pun in cratita ceapa taiata fin, usturoi si uleiul.
  • Se aseaza ficatul se condimenteaza cu cimbru, patrunjel, sare. Se toarna un pahar de vin si apa, se da la cuptor, stropind din cand in cand.
  • Cartofii, de preferinta cartofi noi, se fierb in coaja in apa cu sare. Se scurg, se decojesc, se adauga putin unt, sare.
  • Se servesc bucatile de ficat alaturi de garnitura de cartofi natur, cu verdeata taiata marunt deasupra si alaturi o salata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
20/07/2013

Foarte gustoasa!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
giculina, 11/05/2017

Poza este de la alt preparat nicidecum de la preparatul cu ficat

(0) (0) abuz
22/09/2013

Super

(0) (0) abuz
06/04/2013

Super

(0) (0) abuz
14/03/2013

Super buuun !

(0) (0) abuz
12/02/2013

SUPER

(0) (0) abuz
06/02/2013

Super buna si gustoasa......

(0) (0) abuz
09/01/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
09/01/2013

Excelent!!!

(0) (0) abuz
26/10/2012

E bun

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+