Ingrediente: o rata (sau carnea bucati) 4 portocale 2 linguri cu varf de unt 1/2 lingurita zahar brun sau miere cognac (asta daca nu l-ati baut deja din cauza...
Ingrediente: ½ lingura ulei masline, 4 pulpe rata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 tija telina, 2 catei usturoi, 100 ml vin rosu, 600 ml supa fierbinte de pui, 400...
mal
De Craciun am iesit putin din tipare , renuntand la porcul traditional in favoarea ratei din poza :), achizitionata din HU si pastrata cu sfintenie la congelator :).
Pieptul dezosat si piciorusele le-am transformat intr-o minunata fri
Mmmmm....,ce poate fi mai bun,decat un bors cu pasare de curte,mai ales daca-i rata...nu?! Avem nevoie de: -carne de ra?? -ceap? -morcovi -?elin? -patrunjel radacina -verdea?? -pasta de rosii -taitei -bors Carnea de ra?? se por?ioneaz? ?i se pune
mal
De Craciun am pregatit acest fel din piept de rata si astazi (in sfarsit )o sa va arat cat de simplu s-a desfasurat totul.
Am spalat si transat rata.Pieptul l-am dezosat.
Pielea pieptului dezosat am crestat-o pentru a permite caldurii
by Alice albinutza
Am primit o ra??, ....ra?? le?easc? de felul ei,...o ra?? de curte, crescut? bio, eco sau cum li s-or mai zice.
Cotrob?ind pe internet am dat peste mai multe re?ete de friptur? de ra??, dar pân? la urm? a trebuit s? i