Ingrediente: 200 g nuca de cocos 500 g gris -150 g unt topit 2 cutii iaurt mari 2 pliculete praf de copt 3 pliculete vanilie 2 pahare cu apa 2 pahare cu zahar...
Ingrediente: Pentru aluat: o margarina 2 oua 6 linguri de zahar 1/2 praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata sau nuca de cocos Pentru glazura: 6 linguri...
Ingrediente: 5 oua 5 g zahar 5 g faina 5 linguri apa un praf de copt Crema: 500 g. Mascarpone 200 g. smantana sucul de la o lamaie 250 g. zahar 4 plicuri...
Ingrediente: 1 ou 50 g margarina 2 linguri smantana faina cat cuprinde , coca sa fie foarte foarte moale Pentru Crema: 1 kg branza de vaci(strecurata foarte...
Ingrediente: blat: 100 g zahar pudra 200 g miere de albine 4oua 100 g unt 1pac.condiment pentru turta dulce 30 g cacao 100 g migdale macinate 325 g faina 1/2...
Ingrediente: blatul: 4 oua, 1 plic de zahar vanilat, 100 g zahar, esenta de rom, 75 g faina, 75 g amidon, o lingurita rasa de praf de copt.- crema: 10 g...
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
Cine iubeste cafeaua cu siguranta iubeste si prajiturile cu cafea! Dulciurile si cafeaua sunt doua dintre placerile de zi cu zi ale multora dintre noi.
Ingrediente: 100 g faina 100f fulgi cocos 100 g zahar tos 200 g unt ALUAT: 4 oua potrivite 250 g zahar 1 pac zahar vaniliat- 200ml smintina 100 ml ulei 1...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: pentru aluat: 250 g. de zahar 250 g. de faina 2 oua 1 lingura de miere 100 ml. de lapte 1/2 plic de praf de copt pentru glazura: 200 g. de zahar...
Ingrediente: Blatul : 1 sticla coca-cola de 250ml, 1 cana de zahar, 1 lingurita de bicarbonat, 6 linguri de ulei, esenta de rom, 2 linguri de miere, 1 pahar de...
Am descoperit in sfarsit ciocolata perfecta, pe gustul meu: nici prea amaruie, nici prea dulce, dar cremoasa, aromata si fina, asa cum ar trebui sa fie o ciocolata perfecta. Secretul acestei ciocolate minunate consta intr-un ingredient absolut necesar: nu