Blatul se incorporeaza ingredientele, tapeteaza tava detasabila pe fundul tavii s pe pereti.(un strat foarte subtire) Galbenusele se amesteca cu un varf de are si se lasa 1/2 ora, dupa care se mixeaza cu zaharul.
Branza se da pe robot la care se adauga untul,galbenusele cu zaharul, faina, grisul, praful de copt, zaharul vanilat, smantana.la final se incorporeaza 4 albuse batute spuma cu o lingurita zeama de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie se imparte in 3 vase.
In primul vas se adauga cacao si esenta de rom, si se asterne in tava Peste acest strat se asaza un strat de stafide.
In al doilea castron se adauga mac, se asrterne in tava peste primul strat
In al ttreilea castron se adauga nuca de cocos, stafide coaja de lamaie, cateva picaturi de esenta de vanilie, se asaza peste stratul u mac si se da la coptin cuptorul incins. Se coace cam o ora si jumatate, depinde de cuptor.
Cu 15 minute inainte sa fie gata, se adauga 2 albuse (ramase) batute spuma cu zaharul pudra, o ligurita de zeama de lamaie si nuca prajita, macinata. Pralina trebuie sa fie uscata.
Se inchide cuptorl si se mai lasa cateva minute. Se scoate din cuptor, se lasa in tava pana se raceste, apoi se asaza pe un platou rotun.