Petitchef

PASCA IN STRATURI

Desert
4 porții
1 oră
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru Crema:

Preparare

  • Etapa 1 - PASCA IN STRATURI
    Blatul se incorporeaza ingredientele, tapeteaza tava detasabila pe fundul tavii s pe pereti.(un strat foarte subtire) Galbenusele se amesteca cu un varf de are si se lasa 1/2 ora, dupa care se mixeaza cu zaharul.
  • Etapa 2 - PASCA IN STRATURI
    Branza se da pe robot la care se adauga untul,galbenusele cu zaharul, faina, grisul, praful de copt, zaharul vanilat, smantana.la final se incorporeaza 4 albuse batute spuma cu o lingurita zeama de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie se imparte in 3 vase.
  • Etapa 3 - PASCA IN STRATURI
    In primul vas se adauga cacao si esenta de rom, si se asterne in tava Peste acest strat se asaza un strat de stafide.
  • In al doilea castron se adauga mac, se asrterne in tava peste primul strat
  • Etapa 5 - PASCA IN STRATURI
    In al ttreilea castron se adauga nuca de cocos, stafide coaja de lamaie, cateva picaturi de esenta de vanilie, se asaza peste stratul u mac si se da la coptin cuptorul incins. Se coace cam o ora si jumatate, depinde de cuptor.
  • Cu 15 minute inainte sa fie gata, se adauga 2 albuse (ramase) batute spuma cu zaharul pudra, o ligurita de zeama de lamaie si nuca prajita, macinata. Pralina trebuie sa fie uscata.
  • Se inchide cuptorl si se mai lasa cateva minute. Se scoate din cuptor, se lasa in tava pana se raceste, apoi se asaza pe un platou rotun.


Poze

PASCA IN STRATURI
PASCA IN STRATURI - poza 2
PASCA IN STRATURI - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Trufe cu ciocolata - petitchef
Trufe cu ciocolata - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic Retete de pasca Retete de pasca

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează