Pasca in straturi

Desert
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

4

Pentru Crema:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 h 30 m
  • PASCA IN STRATURI - Preparare etapa 1Blatul se incorporeaza ingredientele, tapeteaza tava detasabila pe fundul tavii s pe pereti.(un strat foarte subtire) Galbenusele se amesteca cu un varf de are si se lasa 1/2 ora, dupa care se mixeaza cu zaharul.
  • PASCA IN STRATURI - Preparare etapa 2Branza se da pe robot la care se adauga untul,galbenusele cu zaharul, faina, grisul, praful de copt, zaharul vanilat, smantana.la final se incorporeaza 4 albuse batute spuma cu o lingurita zeama de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie se imparte in 3 vase.
  • PASCA IN STRATURI - Preparare etapa 3In primul vas se adauga cacao si esenta de rom, si se asterne in tava Peste acest strat se asaza un strat de stafide.
  • In al doilea castron se adauga mac, se asrterne in tava peste primul strat
  • PASCA IN STRATURI - Preparare etapa 5In al ttreilea castron se adauga nuca de cocos, stafide coaja de lamaie, cateva picaturi de esenta de vanilie, se asaza peste stratul u mac si se da la coptin cuptorul incins. Se coace cam o ora si jumatate, depinde de cuptor.
  • Cu 15 minute inainte sa fie gata, se adauga 2 albuse (ramase) batute spuma cu zaharul pudra, o ligurita de zeama de lamaie si nuca prajita, macinata. Pralina trebuie sa fie uscata.
  • Se inchide cuptorl si se mai lasa cateva minute. Se scoate din cuptor, se lasa in tava pana se raceste, apoi se asaza pe un platou rotun.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: