Pasca fara aluat
Ingrediente
10
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Stafidele le-a lasat sa se inmoaie in rom apoi peste branza am adaugat 5 galbenusuri, smantana, zaharul, faina,praful de copt stins,budinca nepreparata, esentele.
- Se amesteca bine pt omogenitate a adaugat stafidele desi asta trebuia sa fie ultima operatiune.
- Albusurile batute spuma, se incorporeaza in compozitie amestecand de sus in jos compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si putina faina se da la cuptorul bine incins in prealabi se lasa 60-70 de minute depinde de cuptor.
- A pudrat-o cu zahar vanilat si asta este drept in ochi a privit-o.
- Precizari:
cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale asa trebuie sa fie cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

codrutza_i2015
M-am bucurat enorm sa gasesc aceasta reteta aici. Era in caietul mamei de retete si o pierdusem.
Pentru cei ingrijorati de urgente, pasca are putina faina, se poate face si cu faina de migdale, cu smantana si branza de vaci slabe.
Recomand. Mulțumesc
am gătit această rețetă
N
nicoleta_i2018
Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente.
Aveti grija de voi!
Paste fericit!
anonymous
Super
Punctează această reţetă