Stafidele le-a lasat sa se inmoaie in rom apoi peste branza am adaugat 5 galbenusuri, smantana, zaharul, faina,praful de copt stins,budinca nepreparata, esentele.
Se amesteca bine pt omogenitate a adaugat stafidele desi asta trebuia sa fie ultima operatiune.
Albusurile batute spuma, se incorporeaza in compozitie amestecand de sus in jos compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si putina faina se da la cuptorul bine incins in prealabi se lasa 60-70 de minute depinde de cuptor.
A pudrat-o cu zahar vanilat si asta este drept in ochi a privit-o.
Precizari: cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale asa trebuie sa fie cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.
M-am bucurat enorm sa gasesc aceasta reteta aici. Era in caietul mamei de retete si o pierdusem. Pentru cei ingrijorati de urgente, pasca are putina faina, se poate face si cu faina de migdale, cu smantana si branza de vaci slabe. Recomand. Mulțumesc
Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente. Aveti grija de voi! Paste fericit!
Comentarii:
M-am bucurat enorm sa gasesc aceasta reteta aici. Era in caietul mamei de retete si o pierdusem.
Pentru cei ingrijorati de urgente, pasca are putina faina, se poate face si cu faina de migdale, cu smantana si branza de vaci slabe.
Recomand. Mulțumesc
Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente.
Aveti grija de voi!
Paste fericit!
Super