Pasca fara aluat

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

10

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Stafidele le-a lasat sa se inmoaie in rom apoi peste branza am adaugat 5 galbenusuri, smantana, zaharul, faina,praful de copt stins,budinca nepreparata, esentele.
  • Se amesteca bine pt omogenitate a adaugat stafidele desi asta trebuia sa fie ultima operatiune.
  • Albusurile batute spuma, se incorporeaza in compozitie amestecand de sus in jos compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si putina faina se da la cuptorul bine incins in prealabi se lasa 60-70 de minute depinde de cuptor.
  • A pudrat-o cu zahar vanilat si asta este drept in ochi a privit-o.
  • Precizari:
    cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale asa trebuie sa fie cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

codrutza_i2015

codrutza_i2015

M-am bucurat enorm sa gasesc aceasta reteta aici. Era in caietul mamei de retete si o pierdusem.
Pentru cei ingrijorati de urgente, pasca are putina faina, se poate face si cu faina de migdale, cu smantana si branza de vaci slabe.
Recomand. Mulțumesc

am gătit această rețetă
abuz

nicoleta_i2018

Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente.
Aveti grija de voi!
Paste fericit!

abuz

anonymous

Super

abuz