Pasca cu branza de vaci, fara aluat

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se trece branza dulce prin sita sau se mixeaza cu mixerul vertical . Se separa ouale; albusurile se bat spuma. Branza dulce se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit.
  • Se adauga faina, praful de copt si sarea, toate cernute, si apoi sarea, grisul, laptele praf si stafidele si se omogenizeaza.
  • Se inglobeaza albusurile batute, incet, cu o spatula sau lingura de lemn, in doua transe, amestecand usor dupa fiecare.
  • Tava de copt se unge bine cu margarina/unt si se tapeteaza cu gris .
  • Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu (175 grade C.) cca. 65-70 de minute.
  • Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.
  • Se orneaza simplu, cu zahar pudra.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bun.

abuz

anonymous

Buna super

abuz