Pasca cu branza de vaci, fara aluat
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se trece branza dulce prin sita sau se mixeaza cu mixerul vertical . Se separa ouale; albusurile se bat spuma. Branza dulce se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit.
- Se adauga faina, praful de copt si sarea, toate cernute, si apoi sarea, grisul, laptele praf si stafidele si se omogenizeaza.
- Se inglobeaza albusurile batute, incet, cu o spatula sau lingura de lemn, in doua transe, amestecand usor dupa fiecare.
- Tava de copt se unge bine cu margarina/unt si se tapeteaza cu gris .
- Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu (175 grade C.) cca. 65-70 de minute.
- Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.
- Se orneaza simplu, cu zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: