Ingrediente: blat: 300 g zahar pudra 1 pac./esenta vanilie 35 g miere de albine 3 oua 100 g unr/marg 450 g faina 1 priza sare 20 g praf copt esenta rom 200 g...
Ingrediente: Blat: 1 cana migdale crude 1/2 cana fulgi de cocos 2-3 lg miere Crema toate ingredientele sa fie la temperatura camerei - 2 cani caju macinat pudra...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: Pentru blat: 8 oua 200 g. zahar 100 g. mac 50 g. nuca de cocos razuita 5 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt Pentru crema: 1 plic...
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Am descoperit in sfarsit ciocolata perfecta, pe gustul meu: nici prea amaruie, nici prea dulce, dar cremoasa, aromata si fina, asa cum ar trebui sa fie o ciocolata perfecta. Secretul acestei ciocolate minunate consta intr-un ingredient absolut necesar: nu