Tort spirala cu ananas
Ingrediente
4
Crema:
Pentru ornat:
Preparare
Preparare45 min
Gătire20 min
- Amestecam ouale cu zaharul, le batem bine, adaugam apa, apoi faina, praful de copt, ungem tava de aragaz cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia si la cuptor 20 de min; cand e gata, acoperim tava cu un porsop ud, lasam putin, apoi rasturnam usor si cu ajutorul prosopului rulam blatul si il lasam asa pana suntem gata cu crema.
- Inmuiem gelatina in putina apa si punem pe foc sa clocoteasca un min, apoi lasam la rece.Mixam mascarpone cu smantana si zaharul, lamaia, adaugam frisca si gelatina si ananasul maruntit; lasam la rece o jumatate de ora.
- Taiem blatul in 4 fasii, un gem cu un strat gros de crema si le infasuram pe un platou in forma de melc; ungem totul cu frisca, punem nuca de cocos coapta putin in tigaie, ornam cu bomboane si ananas mai tarziu pun si o imagine cu sectiunea, pentru a se vedea mai bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă