Tort spirala cu ananas

Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

4

Crema:

Pentru ornat:

Preparare

Preparare45 min
Gătire20 min
  • Amestecam ouale cu zaharul, le batem bine, adaugam apa, apoi faina, praful de copt, ungem tava de aragaz cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia si la cuptor 20 de min; cand e gata, acoperim tava cu un porsop ud, lasam putin, apoi rasturnam usor si cu ajutorul prosopului rulam blatul si il lasam asa pana suntem gata cu crema.
  • Inmuiem gelatina in putina apa si punem pe foc sa clocoteasca un min, apoi lasam la rece.Mixam mascarpone cu smantana si zaharul, lamaia, adaugam frisca si gelatina si ananasul maruntit; lasam la rece o jumatate de ora.
  • Taiem blatul in 4 fasii, un gem cu un strat gros de crema si le infasuram pe un platou in forma de melc; ungem totul cu frisca, punem nuca de cocos coapta putin in tigaie, ornam cu bomboane si ananas mai tarziu pun si o imagine cu sectiunea, pentru a se vedea mai bine.

Punctează această reţetă

EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: