Amestecam ouale cu zaharul, le batem bine, adaugam apa, apoi faina, praful de copt, ungem tava de aragaz cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia si la cuptor 20 de min; cand e gata, acoperim tava cu un porsop ud, lasam putin, apoi rasturnam usor si cu ajutorul prosopului rulam blatul si il lasam asa pana suntem gata cu crema.
Inmuiem gelatina in putina apa si punem pe foc sa clocoteasca un min, apoi lasam la rece.Mixam mascarpone cu smantana si zaharul, lamaia, adaugam frisca si gelatina si ananasul maruntit; lasam la rece o jumatate de ora.
Taiem blatul in 4 fasii, un gem cu un strat gros de crema si le infasuram pe un platou in forma de melc; ungem totul cu frisca, punem nuca de cocos coapta putin in tigaie, ornam cu bomboane si ananas mai tarziu pun si o imagine cu sectiunea, pentru a se vedea mai bine.