Petitchef

TORT CU ANANAS SI CREMA DE BRANZA

Desert
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Punem vinul la fiert, adaugam zaharul, si praful de jeleu cand fierbe, amestecam bine cu telul, punem si dulceata si gata...lasam sa se raceasca.
  • Se pune gelatina intr-o cana si se acopera cu zeama de compot.
    Mixam branza cu zaharul si zaharul pudra; separat mixam si frisca, le amestecam, adaugam si ananasul taiat marunt...dam la rece; incalzim gelatina pana se dizolva, asteptam sa se raceasca un pic, turnam cate putin in crema de branza, dam la rece apoi.
  • Intre timp asezam piscoturile in tava, le trecem rapid prin sirop de ananas; turnam peste ele jeleul de vin, apoi crema de branza cu ananas, ornam cu frisca si fructe.


Poze

TORT CU ANANAS SI CREMA DE BRANZA
TORT CU ANANAS SI CREMA DE BRANZA - poza 2
TORT CU ANANAS SI CREMA DE BRANZA - poza 3
TORT CU ANANAS SI CREMA DE BRANZA - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

11/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează