Tort cu ananas si crema de branza
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Tort de halloween cu glazură diabolică
-
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
-
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
-
Tort cifra
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Punem vinul la fiert, adaugam zaharul, si praful de jeleu cand fierbe, amestecam bine cu telul, punem si dulceata si gata...lasam sa se raceasca.
- Se pune gelatina intr-o cana si se acopera cu zeama de compot.
Mixam branza cu zaharul si zaharul pudra; separat mixam si frisca, le amestecam, adaugam si ananasul taiat marunt...dam la rece; incalzim gelatina pana se dizolva, asteptam sa se raceasca un pic, turnam cate putin in crema de branza, dam la rece apoi. - Intre timp asezam piscoturile in tava, le trecem rapid prin sirop de ananas; turnam peste ele jeleul de vin, apoi crema de branza cu ananas, ornam cu frisca si fructe.