Tort cu ananas si crema de branza

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Punem vinul la fiert, adaugam zaharul, si praful de jeleu cand fierbe, amestecam bine cu telul, punem si dulceata si gata...lasam sa se raceasca.
  • Se pune gelatina intr-o cana si se acopera cu zeama de compot.
    Mixam branza cu zaharul si zaharul pudra; separat mixam si frisca, le amestecam, adaugam si ananasul taiat marunt...dam la rece; incalzim gelatina pana se dizolva, asteptam sa se raceasca un pic, turnam cate putin in crema de branza, dam la rece apoi.
  • Intre timp asezam piscoturile in tava, le trecem rapid prin sirop de ananas; turnam peste ele jeleul de vin, apoi crema de branza cu ananas, ornam cu frisca si fructe.

Punctează această reţetă

EEllis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

abuz