Tort cu ananas si crema de branza
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Punem vinul la fiert, adaugam zaharul, si praful de jeleu cand fierbe, amestecam bine cu telul, punem si dulceata si gata...lasam sa se raceasca.
- Se pune gelatina intr-o cana si se acopera cu zeama de compot.
Mixam branza cu zaharul si zaharul pudra; separat mixam si frisca, le amestecam, adaugam si ananasul taiat marunt...dam la rece; incalzim gelatina pana se dizolva, asteptam sa se raceasca un pic, turnam cate putin in crema de branza, dam la rece apoi. - Intre timp asezam piscoturile in tava, le trecem rapid prin sirop de ananas; turnam peste ele jeleul de vin, apoi crema de branza cu ananas, ornam cu frisca si fructe.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă