Ingrediente: 3 fileuri de meluciu 1 ceapa 100 gr spanac gatit cascaval ras (sau mozzarella) marar sare piper ulei mustar miere 1 aluat de foietaj lapte
Ingrediente: 4 dovlecei mici, 4 fire ceapă verde, 4 căței de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet de mere cu miere, 1 linguriță miere, 50 ml apă,...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 castraveciori în oțet, 200 g parizer, 1 ceapă albă, 1 măr, 1/2 lămâie, 2 linguri oțet de mere cu miere, 1 linguriță muștar, 3...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 400 g fasole galbenă lată, 1 dovlecel, 4 fire de ceapă verde, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, 1 lingură oțet de mere cu miere, o linguriță...
Ingrediente: 1 pachet de somon marinat sau afumat 2 avocado sucul de la jumatate de lamaie o mana de marar 3 cepe verzi un praf de wasabi Pentru vinegreta: 4...
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: cca 75-90 grame somon feliat pt. carpaccio 1 lime,adica sucul ei, 2 linguri ulei de masline, 1/2 lingurita de mustar de Dijon, 1/2 lingurita de...
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.