Salată de fasole păstăi cu dovlecei

Salată de fasole păstăi cu dovlecei
Antreuri
Foarte ușor
30 min

Servita ca atare sau langa o friptura

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Fasolea se spală, se rup capetele și se taie în două.
    Dovlecelul se spală, se feliază rondele de 1/2 cm și se înlătură capetele.
    Ceapa verde se spală și se toacă mărunt.

    Fasolea galbenă se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare și se fierbe pentru 10-15 minute.

    Dovlecelul se pune și el la fiert separat în altă crăticioară, în apă rece cu un praf de sare și se fierbe pentru 5-7 minute.

    Atât fasolea păstăi, cât și dovleceii se scot într-o strecurătoare, apoi se pun într-un castron.

    Amestecăm bine uleiul cu oțetul, usturoiul pisat, mierea și mărarul.

    Adăugăm în castron peste păstăi, ceapa verde tocată și sosul preparat.
    Condimentăm cu sare și piper.

    Amestecăm ușor și dăm la rece.

    Servim ca atare sau lângă o fripturică.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

O capatana de usturoi? o capatana intreaga?

am gătit această rețetă
abuz

Victoria

Ce aveti, fratilor/surorilor, cu usturoiul?Chiar nu stiti cate (nenumarate,de fapt!) beneficii va aduce consumul zilnic de usturoi? Va este teama ca "mirositi urat" cand iesiti? Cu putina scortisoara mestecata scapati de miros si va aduce si ea alte beneficii!pofta buna!reteta este buuuna rau!

abuz

anonymous

Trebuie incercat!

abuz

anonymous

Sooper!!!

abuz

anonymous

Ooooooooooooo capatina usturoi?????????? bine ca nu va cunosc

abuz

anonymous

Foarte sanatoasa si gustoasa !

abuz

anonymous

Mamaaaaaaaaaa daca maninci o capatina de usturoi mai iesi din casa sau nu muncesti ca majoritatea rominilor????????

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Fabulos

abuz
  • pagina 1 / 2