Salată bavareză cu parizer

O salata foarte satioasa pe care o recomand ca fel principal, bineînteles ca se poate servi si ca antreu :)
Ingrediente
Preparare
- Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Se fierb 12-15 minute de când începe apa să clocotească.
Se scot într-o strecurătoare și se lasă la răcit.
Între timp tăiem ceapa fideluță, se presară puțină sare, se freacă bine, apoi se stoarce.
Parizerul se taie feliuțe subțiri, apoi bețișoare.
Castraveciorii se taie rondele - în cazul în care sunt mai mari se taie mai întâi în două pe lungime.
Mărul se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi.
Se taie cubulețe și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie.
Într-un castron amestecăm cartofii cu ceapa, castraveciorii, parizerul și mărul.
Adăugăm oțetul de mere diluat cu 2 linguri apă, muștarul, maioneza și mărarul.
Amestecăm ușor.
Se dă la rece până la servire.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
De ce bavareza? Stii bancul cu Bavaria? Ba varia, ba nu varia!
anonymous
Foarte buna
reteteBauturi
Parizerul nu pot spune cat de sanatos este :(, insa maioneza nu o folosesc decat pe cea facuta de mine. Pentru cei care nu prefera parizerul, pot opta pentru alta salata......
anonymous
Parizerul este cel mai nesanatos mezel.nu are nimic natural in el.daca mai pui si maioneza din comert este la fel de otravitoare ca si substantele pentru sobolani.Este buna de dat dusmanilor
anonymous
Suna f bine o printez
anonymous
Me place multi fuarte bine!!!
anonymous
Foarte sanatoasa
anonymous
Super !!!
anonymous
Eu cred ca in loc de parizer se poate pune ce ai in frigider(mezel, ma refer) si e la indemana cand nu ai nimic de mancare si vrei sa faci ceva rapid.
anonymous
Ffff,buna si pofta buna
Punctează această reţetă