Carpaccio de somon(salmon carpaccio)
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Fiindca feliile erau frumos aranjate in tavita,le-a extras cu atentie si le-a plasat pe un platou uns cu putin ulei,dupa care a preparat marinada,prin amestecarea energica a uleiului si mustarului cu mierea, sucul de lime,sarea,piperul,mararului tocat
- La sfirsit adaugam si caperele,dupa care repartizam uniform marinada peste feliile de somon si dam la rece pentru macar 2 ore.
- Servim ca aperitiv,simplu sau cu putina piine prajita,precum si putin vin ,nu de alta dar favorizeaza absorbtia acizilor grasi omega 3 din somon ,atit de benefici sistemului nostru circulatora servit cu un chardonnay,dar putem intreba specialistii wine and knives , alibus sau vinuri povestite ce se potriveste cel mai bine,ei detin multe informatii despre vinuri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cristian_g2017_1,
15/02/2020
Mi s-a parut putin somon pt 6 portii! In rest este ok! Revin, adica 15g/portie de somon? Si a propos, nu are NICI o legatura cu carpaccio! Somonul trebuie maruntit! Accept doar pozele, este un fel de antreu facut la gramada!
am gătit această rețetă
08/02/2012
Numai carpaccio nu este in foto.............de cind se face cu produsul principal gata feliat?la tuci cu tine!