Fiindca feliile erau frumos aranjate in tavita,le-a extras cu atentie si le-a plasat pe un platou uns cu putin ulei,dupa care a preparat marinada,prin amestecarea energica a uleiului si mustarului cu mierea, sucul de lime,sarea,piperul,mararului tocat
La sfirsit adaugam si caperele,dupa care repartizam uniform marinada peste feliile de somon si dam la rece pentru macar 2 ore.
Servim ca aperitiv,simplu sau cu putina piine prajita,precum si putin vin ,nu de alta dar favorizeaza absorbtia acizilor grasi omega 3 din somon ,atit de benefici sistemului nostru circulatora servit cu un chardonnay,dar putem intreba specialistii wine and knives , alibus sau vinuri povestite ce se potriveste cel mai bine,ei detin multe informatii despre vinuri.
Mi s-a parut putin somon pt 6 portii! In rest este ok! Revin, adica 15g/portie de somon? Si a propos, nu are NICI o legatura cu carpaccio! Somonul trebuie maruntit! Accept doar pozele, este un fel de antreu facut la gramada!
Comentarii:
Mi s-a parut putin somon pt 6 portii! In rest este ok! Revin, adica 15g/portie de somon? Si a propos, nu are NICI o legatura cu carpaccio! Somonul trebuie maruntit! Accept doar pozele, este un fel de antreu facut la gramada!
Nu merita comentarii.
Delicios!
Numai carpaccio nu este in foto.............de cind se face cu produsul principal gata feliat?la tuci cu tine!