Ingrediente: 2 linguri ulei 2 cepe 2 ardei verzi 2 linguri pasta tomate 300 g fasole alba 100 g pastai 2 cartofi cuburi 2 linguri de boia de ardei 1 lingurita...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g cartofi (3-4), o lingurita de malai si o lingurita de faina, 1 ceapa tocata, 1 ardei gras tocat, 3 linguri porumb congelat sau conservat,...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si...
Ingrediente: 4 morcovi feliati 2 cartofi mari taiati cuburi o cana de fasole boabe fiarta o cana de fasole pastai taiata in bucati mici o ceapa mare tocata 3...
Ingrediente: 500 g de carne de vită 500 g fasole noua curatata si apoi congelata 5 cartofi 2 morcovi mari 1 ceapa 2 roșii 1 ardel rosu 1 catel de usturoi 1...
Am desfacut de curiozitate cartofii de la Auchan si voiam sa fac ceva cu ei. Si m-am apucat de scotocit prin casa si mi-a iesit o chestie care i-a placut tare mult.
Eu mi-am golit camara de conserve de legume , sigur ca se poate face si din leg