Ciorbă de păstăi cu cartofi

Ciorbă de păstăi cu cartofi
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Recomand sa se serveasca rece...

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici.
    Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele.
    Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine.
    Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt.
    Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință).
    Călim ceapa și morcovul.
    Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă.
    Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute.
    Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute.
    Adăugăm borșul fiert separat.
    Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.
    Pe căldurile acestea se poate servi rece.
    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Se poate pune zeama de varza in loc de bors?

Sigur! În bucătărie de cele mai multe schimbăm unele ingrediente cu altele.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelenta!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun bun bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Nu ne place combinatia, ori de cartofi, ori de pastai!

abuz

Rodica

Dreasa cu un ou si servita cu o lingura de smintina , poate ocupa un loc pe podium in competitia ciorbelor de vara ...

abuz

anonymous

Imi place ciorba,o ciorba buna e bine venita

abuz

anonymous

Buna!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa mincarea

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Felicitari!

abuz
  • pagina 1 / 2