Ciorba de fasole pastai cu lapte batut

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/02/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/08/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/07/2013

Super buna!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/10/2013

Este si preferata mea de altfel,numai ca eu o gatesc dupa reteta moldoveneasca.Adaug morcov,iar laptele batut il las sa se acreasca bine,nu chiar proaspat,ca sa iasa acrisoara,dar depinde de gust.Iar la sfarsit bat cateva oua cu smantana si le adaug peste celelalte.Si bineinteles leusteanul,pe care il ador!

(0) (0) abuz
27/06/2013

Super buna..........delicios...

(0) (0) abuz
02/07/2012

EXCELENTA

(0) (0) abuz
20/06/2012

Destul de buna,dar mai buna era cea a bunicii mele...

(0) (0) abuz
31/07/2011

Super buna

(0) (0) abuz
19/07/2011

Este una din ciorbele mancate de mine in copilarie cand mergeam la bunici la cluj

(0) (0) abuz



+