Petitchef

Ciorba de pastai

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare: curatam si spalam bine toate legumele. Morcovul, ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Pastaile, le rupem coditele si incercati sa trageti si de eventualele "ate". Ale mele au fost "tinere" :D, asa ca nu au avut. Le taiati in bucatele potrivite.
  • Intr-o cratita topim untul sau uleiul si inabusim ceapa si morcovul. Turnam peste 1 litru de apa. Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul si pasataile. Spre final turnam bors (dupa gust) si rosiile decojite si taiate cubulete. Luam ciorba de pe foc si o gustam de sare.


Poze

Ciorba de pastai
Ciorba de pastai - poza 2
Ciorba de pastai - poza 3
Ciorba de pastai - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

18/07/2016

In Covasna se ingroasa cu o lingura de rintas si se acreste cu otet in loc de bors.
E exeptionala, credeti-ma, ar trebui incercata de oricine !

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
crina, 10/09/2019

Noi o mancam acrita cu mujdei de usturoi cu putin otet,e supar buna!

(0) (1) Abuz
jemenez_garcia_a2014
jemenez_garcia_a2014, 23/05/2017

Este ciorbă sau mâncare de fasole îndoită? Cum Doamne ferește să citești legumele pentru ciorbă???? La ciorbă legumele se FIERB, nu se cicălesc. Ce fel de gospodină sunteți???

(0) (3) Abuz
18/07/2016

Foarte buna dar mie si familiei mele nu ne place ciorba acra, asa ca fara bors sau otet(mai rau decat borsul) caci rosiile sunt indeajuns de acre, si o lingura de smantana in farfurie completeaza cu succes gustul.

(4) (0) Abuz
29/08/2011

Gustoasa

(0) (0) Abuz
26/08/2011

E buna cioarba prima mia iesit pre acra ca am pus prea mult bors dar asta o sa iasa super d

(0) (0) Abuz
03/08/2011

Este ok

(0) (0) Abuz
06/07/2011

Foarte buna,o ciorba cu gust de vara

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează