Ciorba de pastai

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

18/07/2016

In Covasna se ingroasa cu o lingura de rintas si se acreste cu otet in loc de bors.
E exeptionala, credeti-ma, ar trebui incercata de oricine !

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
crina, 10/09/2019

Noi o mancam acrita cu mujdei de usturoi cu putin otet,e supar buna!

(0) (1) abuz
jemenez_garcia_a2014
jemenez_garcia_a2014, 23/05/2017

Este ciorbă sau mâncare de fasole îndoită? Cum Doamne ferește să citești legumele pentru ciorbă???? La ciorbă legumele se FIERB, nu se cicălesc. Ce fel de gospodină sunteți???

(0) (3) abuz
18/07/2016

Foarte buna dar mie si familiei mele nu ne place ciorba acra, asa ca fara bors sau otet(mai rau decat borsul) caci rosiile sunt indeajuns de acre, si o lingura de smantana in farfurie completeaza cu succes gustul.

(4) (0) abuz
29/08/2011

Gustoasa

(0) (0) abuz
26/08/2011

E buna cioarba prima mia iesit pre acra ca am pus prea mult bors dar asta o sa iasa super d

(0) (0) abuz
03/08/2011

Este ok

(0) (0) abuz
06/07/2011

Foarte buna,o ciorba cu gust de vara

(1) (0) abuz



+