Ciorba de pastai
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Preparare: curatam si spalam bine toate legumele. Morcovul, ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Pastaile, le rupem coditele si incercati sa trageti si de eventualele "ate". Ale mele au fost "tinere" :D, asa ca nu au avut. Le taiati in bucatele potrivite.
- Intr-o cratita topim untul sau uleiul si inabusim ceapa si morcovul. Turnam peste 1 litru de apa. Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul si pasataile. Spre final turnam bors (dupa gust) si rosiile decojite si taiate cubulete. Luam ciorba de pe foc si o gustam de sare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
18/07/2016
In Covasna se ingroasa cu o lingura de rintas si se acreste cu otet in loc de bors.
E exeptionala, credeti-ma, ar trebui incercata de oricine !
am gătit această rețetă

jemenez_garcia_a2014,
23/05/2017
Este ciorbă sau mâncare de fasole îndoită? Cum Doamne ferește să citești legumele pentru ciorbă???? La ciorbă legumele se FIERB, nu se cicălesc. Ce fel de gospodină sunteți???
18/07/2016
Foarte buna dar mie si familiei mele nu ne place ciorba acra, asa ca fara bors sau otet(mai rau decat borsul) caci rosiile sunt indeajuns de acre, si o lingura de smantana in farfurie completeaza cu succes gustul.
26/08/2011
E buna cioarba prima mia iesit pre acra ca am pus prea mult bors dar asta o sa iasa super d