Am desfacut de curiozitate cartofii de la Auchan si voiam sa fac ceva cu ei. Si m-am apucat de scotocit prin casa si mi-a iesit o chestie care i-a placut tare mult.
Eu mi-am golit camara de conserve de legume, sigur ca se poate face si din legume crude, fara probleme. Mai aveam si de terminat una alta de prin casa inainte de plecare, asa ca iata ce am combinat.
Cartofi, mazare, morcovi si fasole, gata fierte. In plus cateva rosii, carnati afumati, ceapa si usturoi verde, ardei iute.
Am amestecat intr-un vasceapa, usturoi verde, ceapa verde, ardei iute si carnaciorii (am mai gasit si niste costita afumata de sacrificat), rosiile si putina sare si le-am lasat sa se inabuse la foc mic, in putin ulei.
Separat am amestecat cartofii, morcovii, mazarea si fasolea, scurse de apa si clatite.
Cartofii au fost mici si fasolea e mare, nu stii care e una care e alta
Intre timp in vasul de pe foc am tot completat apa, sa fie bine fierte toate.
Apoi se amesteca ce e in vasul unu cu ce e in vasul doi si se mai lasa cam cinci – zece minute pe foc.
Nimic nu i-a mai trebuit, poate sa ii fi pus verdeata asa, de dat bine la fixionomia fetzei, la gust nu e cazul, e colorata, e picanta, e …
Am pastrat cativa cartofiori sa ii prajesc, de pofta, fain ies.
hard roc aleluia
Comentarii:
Perfecta