Ingrediente: 140 gr dovleac 250 gr zahăr 360 ml de apă 3 batoane de scorțișoară 2 cuișoare 1 linguriță de ghimbir măcinat 1,5 lingurițe de nucșoară măcinată
Ingrediente: 400 gr dovleac (curățat) 1 ou 80 gr brânză parmezan rasă 100 gr pesmet 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță de nucșoară sare după gust Ulei de...
Ingrediente: 150 grame unt 175 grame zahăr brun 1 ou 225-250 grame dovleac răzuit şi gătit 200 grame făină un vârf de sare 7 grame praf de copt 1 linguriţă...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 g unt rece 4 galbenusuri 200 g zahar fin coaja rasa de la o lamaie sau vanilie Pentru umplutura: 1 dovleac mediu,...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ceapă verde
Ingrediente: o ceapa mica un morcov potrivit 2 buc.mici de praz jum. de telina mica o legatura marar o legatura patrunjel sare,piper ,cimbru ,nucsoara dupa...
Ingrediente: 450 g dovleac copt 150 g zahar 3 oua 100 g frisca 50 ml ulei de masline virgin 2 lingurite praf de scortisoara 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 2 bucati muschi de vita inalte de 3 degete 1 lingura unt topit 200 gr dovleac dulce (ludae) 1/2 vin rosu demidulce 1 baton scortisoara 1 buc anason...
Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 fir de cardamom, ½ lingurita coriandru macinat, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita scortisoara macinata, ½...