Ingrediente: 1 foietaj fara gluten 200 gr pudra de migdale 35 gr de amidon de porumb 40 gr zahar de cocos 1 varf de sare 200 ml smantana de migdale 3 linguri de...
Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...
Ingrediente: pentru aluat: 450g de biscuiti simpli, 200g de unt, 100g de dulceata de caise, 3 linguri cacao. pentru crema: 50g de nuca de cocos verde, 50g de...
Ingrediente: 250 gr biscuiti simpli 80 gr nuca tocata mare 200 gr caise confiate 100 gr stafide 250 gr zahar 100 gr unt 120 ml lapte 2 linguri cacao esenta de...
Ingrediente: 375 gr margarina (1 pachet si jumatate) 260 gr faina (2 cani) 85 gr fulgi de ovaz (1 1/2 cani) 220 gr zahar brun (1 cana) 75 gr fulgi de cocos (1...
Uleiul din nuca de cocos este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca un "superfoods" sau un aliment complex si un remediu valoros atat pentru adulti, cst si pentru copii, varstnici si femeile insarcinate.
Ingrediente: 2 cani fulgi de ovaz 1 cana nuca de cocos 4 banane medii, bine coapte 1/2 cana ulei de struguri sau floarea soarelui sau rapita 50 g merisoare...
Ingrediente: 3 cani de gris, 3/4 pachet de unt,topit, 3/4 cana zahar, 1,5 lingurite praf de copt, 1 cana de iaurt, 1 lingurita de tahinipentru uns tava,daca nu...