Ingrediente: Pt umplututa aveti nevoie de 300 g piept de pui taiat marunt sau tocat 300 g ciuperci champinion 100 ml smantana 2 lg de faina sare si piper.
Ingrediente: 4 cepe mari 4 bucati de piept de pui dezosat o "nuca" de unt o lingurita rasa de "Vegeta" de pasare o lingura de ulei de masline o lingurita cu...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 morcov mic o bucata de ghimbir 2 linguri de sos chilli 3 catei de usturoi 1...
Ingrediente: 2 bucati de piept de pui fileiate pe jumatate sare si piper dupa gust 1 cana faina 6 linguri de unt 5 linguri de ulei de masline extra virgin 1/2...
Ingrediente: 3 jumatati de piept de pui, fiecare taiata in 3 1 kg de ciuperci 1 capatana de usturoi, zdrobit 300 ml smantana 3 linguri de ulei de masline 1/2...
Ingrediente: 4 linguri ulei de porumb 150 g piept de pui fara os si piele 1 ceapa 3 catei de usturoi, rasi 7 frunze de curry uscate 1 cutie mare de rosii in...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.