Ciuperci de padure cu pui si sos de smantana

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pregateste ciupercile:dupa ce le speli si le tai la dimensiunea dorita, oparestele 5 minute in apa care fierbe. Scurge-le.
- Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Pune bucatile de pui si lasa 3-4 minute la foc mediu sa capete culoare, Intoarce-le si pe partea cealalta.
- Adauga usturoiul si amesteca . Lasa 1 minut. Pune putina apa, pune capacul, da focul mic si lasa carnea sa se brezeze .
- Cand e aproape facuta adauga ciupercile si ierburile. Lasa pana ce carnea e facuta. Daca mai trebuie, mai aduga cate putina apa.
- In final pune smantana si da cateva clocote ca sa se lege sosul. Potriveste de sare si piper.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
T
Theodora
Excellenta reteta !!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bine
Punctează această reţetă