Ciuperci cu smantana si muschi de porc
Ingrediente
3
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Nu mai stiu exact ce cantitate au avut ciupecile, pus cam jumatate dintr-o punga de alimente potrivita. Smantana trebuia sa fie dulce, se gaseste la raionul cu 'lapte UHT' si 'frisca la cutie', dar folosit smantana normala grasa.
- Taiem ceapa marunt si o punem la calit 10 minute, dupa care adaugam ciupercile taiate felii si lasam 5-7 minute, cu capacul pus si peste ceapa si peste ciuperci.Punem apoi smantanasi amestecam.
- Cand aceasta se topeste se branzeste putin, de aceea presarat cu mana putina faina si amestecat in tigaie direct, cat sa se prinda sosul. pus apoi sarea si boia.
- Muschiul de porc prajit in tigaie de teflon cu putina sare. Se patrunde imediat, cam in 10 min.Garnitura poate fi mamaliga, cartofi pai, cartofi natur.Salata este din gogosari in otet.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super! O voi face in urmatoarele 2 ore!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Nu e buna deloc am incercat-o
anonymous
Foarte delicioasa incercatio
Punctează această reţetă