Petitchef

Ciuperci cu smantana si muschi de porc

Felul principal
3 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Nu mai stiu exact ce cantitate au avut ciupecile, pus cam jumatate dintr-o punga de alimente potrivita. Smantana trebuia sa fie dulce, se gaseste la raionul cu 'lapte UHT' si 'frisca la cutie', dar folosit smantana normala grasa.
  • Taiem ceapa marunt si o punem la calit 10 minute, dupa care adaugam ciupercile taiate felii si lasam 5-7 minute, cu capacul pus si peste ceapa si peste ciuperci.Punem apoi smantanasi amestecam.
  • Cand aceasta se topeste se branzeste putin, de aceea presarat cu mana putina faina si amestecat in tigaie direct, cat sa se prinda sosul. pus apoi sarea si boia.
  • Muschiul de porc prajit in tigaie de teflon cu putina sare. Se patrunde imediat, cam in 10 min.Garnitura poate fi mamaliga, cartofi pai, cartofi natur.Salata este din gogosari in otet.


Poze

Ciuperci cu smantana si muschi de porc
Ciuperci cu smantana si muschi de porc - poza 2
Ciuperci cu smantana si muschi de porc - poza 3
Ciuperci cu smantana si muschi de porc - poza 4
Ciuperci cu smantana si muschi de porc - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

22/01/2014

Super! O voi face in urmatoarele 2 ore!

(0) (0) Abuz
01/05/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Nu e buna deloc am incercat-o

(0) (0) Abuz
20/06/2011

Foarte delicioasa incercatio

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează