Nu mai stiu exact ce cantitate au avut ciupecile, pus cam jumatate dintr-o punga de alimente potrivita. Smantana trebuia sa fie dulce, se gaseste la raionul cu 'lapte UHT' si 'frisca la cutie', dar folosit smantana normala grasa.
Taiem ceapa marunt si o punem la calit 10 minute, dupa care adaugam ciupercile taiate felii si lasam 5-7 minute, cu capacul pus si peste ceapa si peste ciuperci.Punem apoi smantanasi amestecam.
Cand aceasta se topeste se branzeste putin, de aceea presarat cu mana putina faina si amestecat in tigaie direct, cat sa se prinda sosul. pus apoi sarea si boia.
Muschiul de porc prajit in tigaie de teflon cu putina sare. Se patrunde imediat, cam in 10 min.Garnitura poate fi mamaliga, cartofi pai, cartofi natur.Salata este din gogosari in otet.
Comentarii:
Super! O voi face in urmatoarele 2 ore!
Foarte bun
Nu e buna deloc am incercat-o
Foarte delicioasa incercatio