Ciuperci pleurotus cu smantana

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Spalati ciupercile cu apa rece si lasati-le sa stea in apa inca 4-5 minute. Curatati cepele, tocati-le solzisori si puneti-le la calit in ulei, la foc mic, intr-o tigaie antiaderenta. Clatiti si scurgeti ciupercile, tocati-le marunt, apoi adaugati-le peste ceapa.
  • Caliti inca 4-5 minute, amestecand usor cu o lingura de lemn, adaugati peperoni curatati de seminte si tocati subtire, usturoiul curatat si taiat feliute, patrunjel tocat, branza topita/cascavalul si condimentati cu sare si piper.
  • Amestecati pana se topeste branza, adaugati smantana, apoi faina desfacuta in putina apa si mai lasati pe foc inca 3-4 minute amestecand pana se leaga bine sosul. Dregeti gustul de sare si piper si mai adaugati putin patrunjel verde tocat.
  • Se serveste ca atare, cu mamaliguta sau ca garnitura la fripturi si rasoluri, cu usturoi, peperoni si frunzulite de patrunjel.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Multumesc pentru retete intotdeauna le gatesc cu placere ... iar aceasta reteta a fost delicioasa!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna tar5e si gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Trebuie sa fie nu are ce sa fie rau o sa o incerc si io curand

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am gatit si este f.buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunataaaaa !!!

abuz

anonymous

Dementiala, eu nefiind fan ciuperci

abuz
silvia_l2013

silvia_l2013

Am gatit aceasta reteta este f. buna!

abuz

anonymous

Cred ca este foarte gustoasa.O voi face

abuz

anonymous

DELICIOASA

abuz

anonymous

Gustoaseeee

abuz
  • pagina 1 / 2