Ciuperci pleurotus cu smantana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Spalati ciupercile cu apa rece si lasati-le sa stea in apa inca 4-5 minute. Curatati cepele, tocati-le solzisori si puneti-le la calit in ulei, la foc mic, intr-o tigaie antiaderenta. Clatiti si scurgeti ciupercile, tocati-le marunt, apoi adaugati-le peste ceapa.
- Caliti inca 4-5 minute, amestecand usor cu o lingura de lemn, adaugati peperoni curatati de seminte si tocati subtire, usturoiul curatat si taiat feliute, patrunjel tocat, branza topita/cascavalul si condimentati cu sare si piper.
- Amestecati pana se topeste branza, adaugati smantana, apoi faina desfacuta in putina apa si mai lasati pe foc inca 3-4 minute amestecand pana se leaga bine sosul. Dregeti gustul de sare si piper si mai adaugati putin patrunjel verde tocat.
- Se serveste ca atare, cu mamaliguta sau ca garnitura la fripturi si rasoluri, cu usturoi, peperoni si frunzulite de patrunjel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Multumesc pentru retete intotdeauna le gatesc cu placere ... iar aceasta reteta a fost delicioasa!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna tar5e si gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Trebuie sa fie nu are ce sa fie rau o sa o incerc si io curand
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit si este f.buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Minunataaaaa !!!
anonymous
Dementiala, eu nefiind fan ciuperci

silvia_l2013
Am gatit aceasta reteta este f. buna!
anonymous
Cred ca este foarte gustoasa.O voi face
anonymous
DELICIOASA
anonymous
Gustoaseeee
Punctează această reţetă