Spalati ciupercile cu apa rece si lasati-le sa stea in apa inca 4-5 minute. Curatati cepele, tocati-le solzisori si puneti-le la calit in ulei, la foc mic, intr-o tigaie antiaderenta. Clatiti si scurgeti ciupercile, tocati-le marunt, apoi adaugati-le peste ceapa.
Caliti inca 4-5 minute, amestecand usor cu o lingura de lemn, adaugati peperoni curatati de seminte si tocati subtire, usturoiul curatat si taiat feliute, patrunjel tocat, branza topita/cascavalul si condimentati cu sare si piper.
Amestecati pana se topeste branza, adaugati smantana, apoi faina desfacuta in putina apa si mai lasati pe foc inca 3-4 minute amestecand pana se leaga bine sosul. Dregeti gustul de sare si piper si mai adaugati putin patrunjel verde tocat.
Se serveste ca atare, cu mamaliguta sau ca garnitura la fripturi si rasoluri, cu usturoi, peperoni si frunzulite de patrunjel.
Comentarii (11):
Multumesc pentru retete intotdeauna le gatesc cu placere ... iar aceasta reteta a fost delicioasa!!!
Buna tar5e si gustoasa
Trebuie sa fie nu are ce sa fie rau o sa o incerc si io curand
Am gatit si este f.buna!
Minunataaaaa !!!
Dementiala, eu nefiind fan ciuperci
Am gatit aceasta reteta este f. buna!
Cred ca este foarte gustoasa.O voi face
DELICIOASA
Gustoaseeee