Ciuperci pleurotus gratinate cu parmezan si nuci

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se încălzeşte cuptorul la aprox. 190-200°C.
Se curăţă ciupercile cu o perie sau cu un şerveţel de bucătărie (nu se foloseşte apă!).
Se iau două farfurii rezistente la temperaturi înalte, sau o tavă de cuptor se tapetează cu hârtie de copt. Se stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se aşează ciupercile una lângă alta în mijlocul farfuriilor, sau pe tavă.
Se amestecă parmezanul cu pesmetul şi pătrunjelul şi apoi se presară peste ciuperci. Trebuie să fie bine acoperite. Se presară apoi sâmburii de nucă tocaţi în bucăţele nu prea mici. Se dă tava/farfuriile la cuptor până când crusta devine aurie.
Între timp se spală rucola şi se stoarce de apă. Se pregăteşte un amestec de ulei de măsline cu oţel balsamic, sare şi piper. Se amestecă rucola cu dressingul.
Se scot ciupercile. Dacă s-au copt pe tavă, acestea se vor lua cu grijă cu o paletă şi se aşează pe farfurie una lângă alta. Peste ciuperci se pune salată şi se serveşte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mâine voi găti aceasta reteta
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE GUSTOASE!
am gătit această rețetă
anonymous
Super.
anonymous
F bune
anonymous
Excelent
anonymous
Cred ca sunt super bune
anonymous
Excelenta !!!
anonymous
F interesant, sanatos

CookWithAna
Suuuper!!!
anonymous
!!!
Punctează această reţetă