Se curăţă ciupercile cu o perie sau cu un şerveţel de bucătărie (nu se foloseşte apă!).
Se iau două farfurii rezistente la temperaturi înalte, sau o tavă de cuptor se tapetează cu hârtie de copt. Se stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se aşează ciupercile una lângă alta în mijlocul farfuriilor, sau pe tavă.
Se amestecă parmezanul cu pesmetul şi pătrunjelul şi apoi se presară peste ciuperci. Trebuie să fie bine acoperite. Se presară apoi sâmburii de nucă tocaţi în bucăţele nu prea mici. Se dă tava/farfuriile la cuptor până când crusta devine aurie.
Între timp se spală rucola şi se stoarce de apă. Se pregăteşte un amestec de ulei de măsline cu oţel balsamic, sare şi piper. Se amestecă rucola cu dressingul.
Se scot ciupercile. Dacă s-au copt pe tavă, acestea se vor lua cu grijă cu o paletă şi se aşează pe farfurie una lângă alta. Peste ciuperci se pune salată şi se serveşte.
Comentarii:
Mâine voi găti aceasta reteta
FOARTE GUSTOASE!
Super.
F bune
Excelent
Cred ca sunt super bune
Excelenta !!!
F interesant, sanatos
Suuuper!!!
!!!