Ciuperci pleurotus gratinate cu parmezan si nuci

Ciuperci Pleurotus gratinate cu parmezan si nuci
Antreuri
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se încălzeşte cuptorul la aprox. 190-200°C.

    Se curăţă ciupercile cu o perie sau cu un şerveţel de bucătărie (nu se foloseşte apă!).

    Se iau două farfurii rezistente la temperaturi înalte, sau o tavă de cuptor se tapetează cu hârtie de copt. Se stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se aşează ciupercile una lângă alta în mijlocul farfuriilor, sau pe tavă.

    Se amestecă parmezanul cu pesmetul şi pătrunjelul şi apoi se presară peste ciuperci. Trebuie să fie bine acoperite. Se presară apoi sâmburii de nucă tocaţi în bucăţele nu prea mici. Se dă tava/farfuriile la cuptor până când crusta devine aurie.

    Între timp se spală rucola şi se stoarce de apă. Se pregăteşte un amestec de ulei de măsline cu oţel balsamic, sare şi piper. Se amestecă rucola cu dressingul.

    Se scot ciupercile. Dacă s-au copt pe tavă, acestea se vor lua cu grijă cu o paletă şi se aşează pe farfurie una lângă alta. Peste ciuperci se pune salată şi se serveşte.

Punctează această reţetă

AtoZAtoZ

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Mâine voi găti aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

FOARTE GUSTOASE!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super.

abuz

anonymous

F bune

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Cred ca sunt super bune

abuz

anonymous

Excelenta !!!

abuz

anonymous

F interesant, sanatos

abuz
CookWithAna

CookWithAna

Suuuper!!!

abuz

anonymous

!!!

abuz