Ciuperci pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ingrediente
4
Cost estimat: 4.94Euros€ (1.24€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua.
- Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
- Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici.
- Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida.
- Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand.
- Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
- Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 179Kcal
- Carbo: 10.8g
- Grăsimi: 9.3g
- Grăsimi sat.: 3.7g
- Proteine: 11.2g
- Fibre: 11.6g
- Zahăr: 10.5g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (524g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicoasa!
Punctează această reţetă