Ciuperci pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute
Felul principal
Foarte ușor
35 min
179 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.94 (1.24€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata ciupercile de partea lemnoasa sau cu pamant, iar cele care au palaria mai mare se taie in doua.
  • Se pun la fiert in apa cu sare grunjoasa timp de 10 minute. Se strecoara si se lasa sa se racoreasca putin.
  • Se toaca cepa marunt, iar ardelul iute se curata de samburi si nervuri si se toaca cubulete mici.
  • Se pune ceapa la calit in untul topit si se lasa pe foc mic pana devine translucida.
  • Se adauga ciupercile si se calesc timp de 10 minute la foc domol, amestecand din cand in cand.
  • Se adauga ardeul iute si patrunjelul tocat si se mai lasa pe foc 1-2 minute.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc calde cu mult parmezan deasupra.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 179Kcal
  • Carbo: 10.8g
  • Grăsimi: 9.3g
  • Grăsimi sat.: 3.7g
  • Proteine: 11.2g
  • Fibre: 11.6g
  • Zahăr: 10.5g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (524g)
3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicoasa!

abuz