Apoi se adauga ciupercile taiate si se mai calesc cateva minute.
Se adauga lingura de faina,se amesteca cu ciupecile.
Apoi se adauga peste ele smantana subtiata cu laptele,sare,piper.
Se dau cateva clocote,sa se lege sosul.
Dupa ce se stinge focul se adauga usturoiul si verdeata.
Pastele fierte dupa indicatiile de pe pachet,se strecoara ,se aseaza in farfurie fierbinti,se adauga putin unt si apoi ciupercile si branza rasa deasupra.
F buna ,numai ca celor care nu bat cu usturoiul sa nu-l puna ,am gustat inainte de a aduga usturoiul si era super si dupa ce l-am pus numai eram asa de incantata ,in rest e f buna
Comentarii:
Usor de gatit si f f f gustos
F buna ,numai ca celor care nu bat cu usturoiul sa nu-l puna ,am gustat inainte de a aduga usturoiul si era super si dupa ce l-am pus numai eram asa de incantata ,in rest e f buna
Super ! (nu uita un pahar de vin)
Buna reteta. I-am mai adaugat putina branza cu mucegai.
Niciodata faina
Excelenta
Super buna!!
Este foarte buna
Excelenta
Bravo dana !