Incalziti cuptorul la 200 grade C. Curatati si spalati ciupercile. Taiati-le felii daca sint prea mari sau bucati.
Curatati ceapa si taiati-o solzisori. Caliti-o in ulei. Adaugati ciupercile si prajiti-le pentru cca. 8-10 minute.
Adaugati smantana si supa si lasati sa fiarba 2-3 minute. Condimentati cu sare si piper, apoi lasati sa se raceasca.
Pregatiti feliile de paine. Prajiti, pe rand, feliile de paine la toast. Ungeti fiecare felie cu unt. Taiati painea cubulete.
Asezati-le intr-o forma de sufleu unsa cu unt. Presarati jumatate din cascavalul dat pe razatoare. Si ciupercile calite.
Presarati restul de cascaval. Puneti la cuptor cca. 10-12 minute sau pana cand cascavalul se topeste si sufleul se rumeneste frumos. Dupa ce scoateti tava, presarati patrunjel tocat.
Se mai poate adauga o minuscula-extra portie de smantana, direct in farfurie daca nu va sint pe plac mancarurile crocante.