Petitchef

Ciuperci gratinate cu cascaval

Felul principal
5 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 200 grade C. Curatati si spalati ciupercile. Taiati-le felii daca sint prea mari sau bucati.
  • Curatati ceapa si taiati-o solzisori. Caliti-o in ulei. Adaugati ciupercile si prajiti-le pentru cca. 8-10 minute.
  • Adaugati smantana si supa si lasati sa fiarba 2-3 minute. Condimentati cu sare si piper, apoi lasati sa se raceasca.
  • Pregatiti feliile de paine. Prajiti, pe rand, feliile de paine la toast. Ungeti fiecare felie cu unt. Taiati painea cubulete.
  • Asezati-le intr-o forma de sufleu unsa cu unt. Presarati jumatate din cascavalul dat pe razatoare. Si ciupercile calite.
  • Presarati restul de cascaval. Puneti la cuptor cca. 10-12 minute sau pana cand cascavalul se topeste si sufleul se rumeneste frumos. Dupa ce scoateti tava, presarati patrunjel tocat.
  • Se mai poate adauga o minuscula-extra portie de smantana, direct in farfurie daca nu va sint pe plac mancarurile crocante.

Rețete inrudite

YouTube

Penne gratinate


Poze

Ciuperci gratinate cu cascaval
Ciuperci gratinate cu cascaval - poza 2
Ciuperci gratinate cu cascaval - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Penne gratinate
Penne gratinate
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Stridii gratinate
Stridii gratinate
6 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează