Ciuperci gratinate cu cascaval
Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Incalziti cuptorul la 200 grade C. Curatati si spalati ciupercile. Taiati-le felii daca sint prea mari sau bucati.
- Curatati ceapa si taiati-o solzisori. Caliti-o in ulei. Adaugati ciupercile si prajiti-le pentru cca. 8-10 minute.
- Adaugati smantana si supa si lasati sa fiarba 2-3 minute. Condimentati cu sare si piper, apoi lasati sa se raceasca.
- Pregatiti feliile de paine. Prajiti, pe rand, feliile de paine la toast. Ungeti fiecare felie cu unt. Taiati painea cubulete.
- Asezati-le intr-o forma de sufleu unsa cu unt. Presarati jumatate din cascavalul dat pe razatoare. Si ciupercile calite.
- Presarati restul de cascaval. Puneti la cuptor cca. 10-12 minute sau pana cand cascavalul se topeste si sufleul se rumeneste frumos. Dupa ce scoateti tava, presarati patrunjel tocat.
- Se mai poate adauga o minuscula-extra portie de smantana, direct in farfurie daca nu va sint pe plac mancarurile crocante.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă