Foarte usor de pregatit :) ciupercile se spala si se usca de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata. Usturoiul se toaca grob si se pune la calit in uleiul de masline cateva secunde, dupa care adaugam ciupercile feliate. Se lasa pe foc iute pana ce scade apa lasata de ciuperci, se scutura tigaia din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper.
Ciupercile se transfera intr-un vas termorezistent si se aseaza felii de cascaval afumat. Se introduce in cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul si capata o crusta aurie.
Comentarii (14):
Fooooarte buna
Ffffffffffffffffffffffffff buna
Uşurică şi plăcută!
Este foarte simpla si trebuie mincata fierbinte.rece nu este buna de loc
Hm.nu stiu ce sa zic ,dar toata aroma cred ca-i da cascavalul.........logic
Foarte delicios
YES!!!!
Bunicica
Foarte bune
Voi face reteta! Suna delicios!