Ciuperci umplute cu somon si cascaval

Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire45 min
  • Se spala ciupercile bine, se scot cotoarele si se lasa sa se scurga pana cand pregatim restul ingredientelor.
    Somonul si cascavalul se taie bucatele potrivite.
  • Se unge o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor si se umplu cu bucatele de somon si cascaval presarate cu sare si piper, dupa gust (atentie, somonul e destul de sarat).
  • Pentru cotoare avem 2 alternative: ori le taiem bucatele si le punem impreuna cu somonul si cascavalul, ori le punem pur si simplu in tava.
  • Se da la cuptor pentru 25-30 minute.Cand incepe sa miroasa apetisant in casa, e clar ca sunt facute.

Punctează această reţetă

Cris_cokieCris_cokie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

EsteSuper!!! foarte buna !!

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Nu ma dau in vant deloc dupa combinatia asta ciuperci-somon afumat-cascaval, ca nu prea mai stii ce mananci. Nu!

abuz

anonymous

Ciupercile tale au... cotoare? Pana si copiii de la gradinita stiu ca ele au picioruse! Poate esti tu vreo... cotoroanta!?

abuz

anonymous

Foarte bun. Delicios. :)

abuz

anonymous

Super receta

abuz