Se spala ciupercile bine, se scot cotoarele si se lasa sa se scurga pana cand pregatim restul ingredientelor. Somonul si cascavalul se taie bucatele potrivite.
Se unge o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor si se umplu cu bucatele de somon si cascaval presarate cu sare si piper, dupa gust (atentie, somonul e destul de sarat).
Pentru cotoare avem 2 alternative: ori le taiem bucatele si le punem impreuna cu somonul si cascavalul, ori le punem pur si simplu in tava.
Se da la cuptor pentru 25-30 minute.Cand incepe sa miroasa apetisant in casa, e clar ca sunt facute.
Comentarii:
EsteSuper!!! foarte buna !!
Nu ma dau in vant deloc dupa combinatia asta ciuperci-somon afumat-cascaval, ca nu prea mai stii ce mananci. Nu!
Ciupercile tale au... cotoare? Pana si copiii de la gradinita stiu ca ele au picioruse! Poate esti tu vreo... cotoroanta!?
Foarte bun. Delicios. :)
Super receta