Ciuperci umplute cu somon si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire45 min
- Se spala ciupercile bine, se scot cotoarele si se lasa sa se scurga pana cand pregatim restul ingredientelor.
Somonul si cascavalul se taie bucatele potrivite. - Se unge o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor si se umplu cu bucatele de somon si cascaval presarate cu sare si piper, dupa gust (atentie, somonul e destul de sarat).
- Pentru cotoare avem 2 alternative: ori le taiem bucatele si le punem impreuna cu somonul si cascavalul, ori le punem pur si simplu in tava.
- Se da la cuptor pentru 25-30 minute.Cand incepe sa miroasa apetisant in casa, e clar ca sunt facute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014,
14/06/2018
Nu ma dau in vant deloc dupa combinatia asta ciuperci-somon afumat-cascaval, ca nu prea mai stii ce mananci. Nu!
14/06/2018
Ciupercile tale au... cotoare? Pana si copiii de la gradinita stiu ca ele au picioruse! Poate esti tu vreo... cotoroanta!?