Ciuperci umplute cu somon si cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire45 min
- Se spala ciupercile bine, se scot cotoarele si se lasa sa se scurga pana cand pregatim restul ingredientelor.
Somonul si cascavalul se taie bucatele potrivite. - Se unge o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor si se umplu cu bucatele de somon si cascaval presarate cu sare si piper, dupa gust (atentie, somonul e destul de sarat).
- Pentru cotoare avem 2 alternative: ori le taiem bucatele si le punem impreuna cu somonul si cascavalul, ori le punem pur si simplu in tava.
- Se da la cuptor pentru 25-30 minute.Cand incepe sa miroasa apetisant in casa, e clar ca sunt facute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
EsteSuper!!! foarte buna !!
am gătit această rețetă

constanta_s2014
Nu ma dau in vant deloc dupa combinatia asta ciuperci-somon afumat-cascaval, ca nu prea mai stii ce mananci. Nu!
anonymous
Ciupercile tale au... cotoare? Pana si copiii de la gradinita stiu ca ele au picioruse! Poate esti tu vreo... cotoroanta!?
anonymous
Foarte bun. Delicios. :)
anonymous
Super receta
Punctează această reţetă