Ciuperci cu sos de smantana

Gustos, usor, surprinzator
Ingrediente
3
Preparare
Preparare2 zile 2 h 30 m
Gătire40 min
- Ciupercile se curata bine, se trec printr-un jet de apa rece si se feliaza. Intr-un castron uns cu uleiul de masline adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul tocat, ciupercile.
- Lasam pana ce scade apa lasata de ciuperci dupa care completam cu smantana, sare, piper si 100 ml apa.Se mai lasa la fiert, amestecand usor, aprox. 5 minute dupa care se trage deoparte.
- Ungem cu unt o tava sau un vas termorezistent si mutam ciupercile cu sosul din castron.Radem cascavalul deasupra si introducem in cuptorul incins.
- Lasam 15 minute dupa care preparatul este gata.
- Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 281Kcal
- Carbo: 5.8g
- Grăsimi: 22.9g
- Grăsimi sat.: 8.4g
- Proteine: 11g
- Fibre: 4.1g
- Zahăr: 2.1g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (243g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Cristian
Era bun si video la retete
anonymous
Super
anonymous
Mmm... :)
anonymous
;9
anonymous
Pare excelenta o sa o incerc
anonymous
Excelent !
anonymous
Am sa incerc si eu sper sa fie buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
:* :) foarete buna
anonymous
BUNA
Punctează această reţetă