Ciuperci cu sos de smantana la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
50 min
248 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper. Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
  • Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10 minute.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 248Kcal
  • Carbo: 2.1g
  • Grăsimi: 21.5g
  • Grăsimi sat.: 8.5g
  • Proteine: 10.6g
  • Fibre: 3g
  • Zahăr: 2g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (237g)
AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ce porcarie!!! Nu recomand! Pacat de ingrediente. Au ajuns la cos.

am gătit această rețetă
abuz

Maria

Mi-a iesit de minune!!
Recomand!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt delicioase

am gătit această rețetă
abuz

Denisa

Arată foarte bine... Am incredere, sper sa imi iasă :))

abuz

anonymous

Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !

abuz

anonymous

Super reteta se poate mai multe feluri de mancare cu ciuperci ?

abuz

anonymous

Vad ca e placuta la vedere sper ca e gustoasa si la mincare....
la sigur ca o sa o incerc...

abuz

anonymous

O sa o prepar si va spun. Arata delicios.......mmmmmmmmm!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Delicios

abuz
  • pagina 1 / 2