Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper. Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
- Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10 minute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 248Kcal
- Carbo: 2.1g
- Grăsimi: 21.5g
- Grăsimi sat.: 8.5g
- Proteine: 10.6g
- Fibre: 3g
- Zahăr: 2g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (237g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce porcarie!!! Nu recomand! Pacat de ingrediente. Au ajuns la cos.
am gătit această rețetă
Maria
Mi-a iesit de minune!!
Recomand!
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt delicioase
am gătit această rețetă
Denisa
Arată foarte bine... Am incredere, sper sa imi iasă :))
anonymous
Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !
anonymous
Super reteta se poate mai multe feluri de mancare cu ciuperci ?
anonymous
Vad ca e placuta la vedere sper ca e gustoasa si la mincare....
la sigur ca o sa o incerc...
anonymous
O sa o prepar si va spun. Arata delicios.......mmmmmmmmm!
anonymous
Foarte gustoasa
anonymous
Delicios
Punctează această reţetă