Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper. Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10 minute.
Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !
Comentarii (16):
Ce porcarie!!! Nu recomand! Pacat de ingrediente. Au ajuns la cos.
Mi-a iesit de minune!!
Recomand!
Sunt delicioase
Arată foarte bine... Am incredere, sper sa imi iasă :))
Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !
Super reteta se poate mai multe feluri de mancare cu ciuperci ?
Vad ca e placuta la vedere sper ca e gustoasa si la mincare....
la sigur ca o sa o incerc...
O sa o prepar si va spun. Arata delicios.......mmmmmmmmm!
Foarte gustoasa
Delicios