Ciuperci in sos de smantana cu mamaliguta
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei.
Ciupercile se curata , se spala si se taie bucatele . Se adauga peste ceapa , se pune un pic de sare si se lasa ca ciupercile sa elimine sucul propriu, amestecand din cand in cand. - Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga patrunjelul si smantana si se lasa sa fiarba aprox. cinci minute timp in care se potriveste de sare.
Se poate acompania de mamaliguta si un ou.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 207Kcal
- Carbo: 3.6g
- Grăsimi: 18.6g
- Grăsimi sat.: 6.7g
- Proteine: 5.5g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 2.4g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (200g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustos!!! mercy de receta!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Trre bon
anonymous
E super tare reteta ... chiar acum mananc:X ... o minunatie:X
anonymous
Delicios
anonymous
Forte forte buna
Punctează această reţetă