Petitchef

Ciuperci in sos de smantana cu mamaliguta

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
207 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei.
    Ciupercile se curata , se spala si se taie bucatele . Se adauga peste ceapa , se pune un pic de sare si se lasa ca ciupercile sa elimine sucul propriu, amestecand din cand in cand.
  • Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga patrunjelul si smantana si se lasa sa fiarba aprox. cinci minute timp in care se potriveste de sare.
    Se poate acompania de mamaliguta si un ou.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 207Kcal
  • Carbo: 3.6g
  • Grăsimi: 18.6g
  • Grăsimi sat.: 6.7g
  • Proteine: 5.5g
  • Fibre: 2.7g
  • Zahăr: 2.4g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (200g)


Poze

Ciuperci in sos de smantana cu mamaliguta
Ciuperci in sos de smantana cu mamaliguta - poza 2
Ciuperci in sos de smantana cu mamaliguta - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

09/01/2014

Foarte gustos!!! mercy de receta!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/04/2013

Trre bon

(0) (0) Abuz
26/07/2012

E super tare reteta ... chiar acum mananc:X ... o minunatie:X

(0) (0) Abuz
21/02/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
21/10/2011

Forte forte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează