Petitchef

CIUPERCI PANE CU SOS DE SMANTANA

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

PENTRU PANE:

Preparare

  • Se curata ciupercile, se separa coditele, se spala si se lasa la scurs. Palariile ciupercilor se presara cu sare apoi se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute in ulei.
  • Ceapa tocata marunt, coditele ciupercilor tocate si ele se calesc in putin ulei, se adauga apoi o cana de apa calda si se lasa la fiert pana scade apa de jumatate. Se adauga faina bine amestecata cu branza topita si 1-2 linguri de smantana.
  • Se amesteca bine dupa care se toarna si restul de smantana, sarea, piperul si putin patrunjel tocat fin. Se mai lasa foarte putin pe foc amestecand mereu sa nu se lipeasca apoi se stinge aragazul si se adauga usturoiul pisat.
  • Acest sos se serveste peste ciupercile pane iar deasupra se presara patrunjel tocat.


N Nely`s Blog

Poze

CIUPERCI PANE CU SOS DE SMANTANA
CIUPERCI PANE CU SOS DE SMANTANA - poza 2
CIUPERCI PANE CU SOS DE SMANTANA - poza 3

Întrebări:




Comentarii (13):

28/12/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/09/2017

Super

(0) (0) Abuz
Gina53, 11/01/2016

Pare a fi ceva tare gustos ,insa o mica retinere am pentru branza topita si ma gandesc cu ce ar putea fi inlocuita.

(0) (0) Abuz
10/01/2016

Merita incercata aceasta reteta !

(0) (0) Abuz
15/01/2014

Foarte fain si cred ca sunt si foarte savuroase

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Suuper

(0) (0) Abuz
01/09/2013

Nemaipomenit de buuuune!

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
14/08/2013

Super reteta !Merg acum sa fac si eu.

(0) (0) Abuz
12/02/2013

O s-o incerc,suna si arata bine

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează