Ciuperci pane cu sos de smantana

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

PENTRU PANE:

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se curata ciupercile, se separa coditele, se spala si se lasa la scurs. Palariile ciupercilor se presara cu sare apoi se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute in ulei.
  • Ceapa tocata marunt, coditele ciupercilor tocate si ele se calesc in putin ulei, se adauga apoi o cana de apa calda si se lasa la fiert pana scade apa de jumatate. Se adauga faina bine amestecata cu branza topita si 1-2 linguri de smantana.
  • Se amesteca bine dupa care se toarna si restul de smantana, sarea, piperul si putin patrunjel tocat fin. Se mai lasa foarte putin pe foc amestecand mereu sa nu se lipeasca apoi se stinge aragazul si se adauga usturoiul pisat.
  • Acest sos se serveste peste ciupercile pane iar deasupra se presara patrunjel tocat.
N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
28/12/2013

Excelent

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/09/2017

Super

(0) (0) abuz
Gina53, 11/01/2016

Pare a fi ceva tare gustos ,insa o mica retinere am pentru branza topita si ma gandesc cu ce ar putea fi inlocuita.

(0) (0) abuz
10/01/2016

Merita incercata aceasta reteta !

(0) (0) abuz
15/01/2014

Foarte fain si cred ca sunt si foarte savuroase

(0) (0) abuz
30/12/2013

Suuper

(0) (0) abuz
01/09/2013

Nemaipomenit de buuuune!

(0) (0) abuz
24/08/2013

Arata foarte bine

(0) (0) abuz
14/08/2013

Super reteta !Merg acum sa fac si eu.

(0) (0) abuz
12/02/2013

O s-o incerc,suna si arata bine

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2