Se spala ciupercile, se curata si se taie feliute. Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de incapatoare, se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se adauga ciupercile si amestecam din cand in cand pana scade zeama lasata. Adaugam 100 ml supa sau apa in care adaugam o lingurita concentrat de legume. Separat intr-un bol amestecam smantana cu faina si adaugam peste ciuperci amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul. Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.
Comentarii (43):
Foate buna..
Delicioasa
Mmmmmm, yum-yum !
Super bun mmmmm
Excelenta.Adauga si citiva catei de usturoi zdrobiti cu ciuprcile
F buna
O intrebare,,Smantana cu faina trebuiesc fierte impreuna cu ciuperciile?
Multumesc
Acum o prepar, pare delicioasa ! Si foarte usor de preparat ! Pofta buna tuturor ! :-)
Foarte buna
O prepar acum ! Multumesc pt. idee. Simpla si buna, sper :)