Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se spala ciupercile, se curata si se taie feliute.
    Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de incapatoare, se adauga untul si se amesteca pana se topeste.
    Se adauga ciupercile si amestecam din cand in cand pana scade zeama lasata.
    Adaugam 100 ml supa sau apa in care adaugam o lingurita concentrat de legume.
    Separat intr-un bol amestecam smantana cu faina si adaugam peste ciuperci amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul.
    Condimentam cu sare si piper.

    Servim fierbinte cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.

    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Foate buna..

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mmmmmm, yum-yum !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun mmmmm

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta.Adauga si citiva catei de usturoi zdrobiti cu ciuprcile

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O intrebare,,Smantana cu faina trebuiesc fierte impreuna cu ciuperciile?
Multumesc

abuz

anonymous

Acum o prepar, pare delicioasa ! Si foarte usor de preparat ! Pofta buna tuturor ! :-)

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

O prepar acum ! Multumesc pt. idee. Simpla si buna, sper :)

abuz
  • pagina 1 / 5