Ciuperci cu smantana

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Se spala ciupercile, se curata si se taie feliute.
Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de incapatoare, se adauga untul si se amesteca pana se topeste.
Se adauga ciupercile si amestecam din cand in cand pana scade zeama lasata.
Adaugam 100 ml supa sau apa in care adaugam o lingurita concentrat de legume.
Separat intr-un bol amestecam smantana cu faina si adaugam peste ciuperci amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul.
Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foate buna..
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Mmmmmm, yum-yum !
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun mmmmm
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta.Adauga si citiva catei de usturoi zdrobiti cu ciuprcile
am gătit această rețetă
anonymous
F buna
am gătit această rețetă
anonymous
O intrebare,,Smantana cu faina trebuiesc fierte impreuna cu ciuperciile?
Multumesc
anonymous
Acum o prepar, pare delicioasa ! Si foarte usor de preparat ! Pofta buna tuturor ! :-)
anonymous
Foarte buna
anonymous
O prepar acum ! Multumesc pt. idee. Simpla si buna, sper :)
Punctează această reţetă