Ciulama de pui

Ingrediente
2
Cost estimat: 1.72Euros€ (0.86€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulei de masline, apa, sarea si piperul.
Intre timp se taie pieptul de pui in bucatele, se spala si se pune deoparte. - Cand ceapa isi schimba culoarea se pun peste bucatelele de pui si se mai adauga putina apa daca este nevoie.
- Cand puiul e facut bine se toarna laptele peste, si se mai lasa 10min la fiert.
- Se amesteca intr-un bol separat sosul din: 3 linguri de faina si laptele cald din oala in care este gatita ciulamaua, pana cand se face un sos subtire, si se toarna apoi peste pui.
- Se lasa la fiert pana se intareste sosul dar se amesteca incontinuu sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjelul taiat marunt.Se poate servi cu mamaliga.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 229Kcal
- Carbo: 19.3g
- Grăsimi: 9g
- Grăsimi sat.: 1.5g
- Proteine: 16.7g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 3.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (136g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna !
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta mancare este foarte gustoasa!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
I like it
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tăubun bun:
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
anonymous
Arata bine dar cat lapte se puneeeee?????
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă