Ciulama de pui

Ciulama de pui
Felul principal
Foarte ușor
40 min
230 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.72 (0.86€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulei de masline, apa, sarea si piperul.
    Intre timp se taie pieptul de pui in bucatele, se spala si se pune deoparte.
  • Cand ceapa isi schimba culoarea se pun peste bucatelele de pui si se mai adauga putina apa daca este nevoie.
  • Cand puiul e facut bine se toarna laptele peste, si se mai lasa 10min la fiert.
  • Se amesteca intr-un bol separat sosul din: 3 linguri de faina si laptele cald din oala in care este gatita ciulamaua, pana cand se face un sos subtire, si se toarna apoi peste pui.
  • Se lasa la fiert pana se intareste sosul dar se amesteca incontinuu sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjelul taiat marunt.Se poate servi cu mamaliga.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 229Kcal
  • Carbo: 19.3g
  • Grăsimi: 9g
  • Grăsimi sat.: 1.5g
  • Proteine: 16.7g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (136g)
LLizu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

anonymous

Foarte buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta mancare este foarte gustoasa!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

I like it

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comentariul tăubun bun:

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Arata bine dar cat lapte se puneeeee?????

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 6