Ingrediente: Pentru panna cotta : 300 ml lapte 300 ml smantana 90 gr zahar 1 pastaie de vanille 3 foi de gelatina apa Pentru coulisul de caise: 150 gr de gem de...
Ingrediente: 225 ml frisca lichida naturala 100 ml lapte 1 lingura zahar 10 g gelatina vanilie Sos de ciocolata 50 g ciocolata amaruie 50 ml frisca lichida
Ingrediente: Pentru 5-6 portii aveti nevoie de : 600 ml frisca lichida 1 esenta vanilie 120-150 g zahar pudra in functie de cat de dulce o doriti 10 g gelatina...
Ingrediente: 300 ml lapte 200 ml frisca lichida 3 foi de gelatina (6 g) esenta de vanilie 120 g zahar Pentru sosul de zmeura: 200 g zmeura 2 linguri zahar pudra
Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie....
Ingrediente: 500 ml frisca lichida proaspata 2 lg miere 2 lg zahar brun 4 g gelatina coaja de la jumatate de portocala Pentru sos: 100 ml suc proaspat de...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o...
Panna Cotta (imagine preluata de la lamuccasbronza.blogspot.com)
Panna Cotta este unul din cele mai simple deserturi Italiene. Panna Cotta inseamna intr-o traducere aproximativa, smantana coapta. Desi este un desert simplu este extrem de delicios si va