Panna cotta
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se pune gelatina la umflat in putina apa 2-3 minute.
Se adauga peste smantana ,se pune pe foc si se lasa pana se dizolva total gelatina.Atentie,nu trebuie adus la punctul de fierbere deoarece gelatina isi pierde proprietatile. - Zahatul se adauga peste lapte si se lasa pe foc doar pana se topeste zaharul.Nu trebuie sa fiarba.Se amesteca apoi laptele cu smantana si se adauga esenta de vanilie.
- Se toarna lichidul in diverse recipiente. folosit pahare de unica folosinta,ca sa fiu sigura ca o sa le pot scoate intregi,dar se pot pune in orice altceva.Se da la rece pentru cel putin una - doua ore, apoi se glazureaza cu topingul de fructe si se poate servi .
Si fiindca intre timp a venit primavara,revin cu varianta cu sos de capsuni .Un adevarat deliciu!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super imediat dupa ce am citit reteta a facuto miam
Punctează această reţetă