Petitchef

Panna Cotta

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune gelatina la umflat in putina apa 2-3 minute.
    Se adauga peste smantana ,se pune pe foc si se lasa pana se dizolva total gelatina.Atentie,nu trebuie adus la punctul de fierbere deoarece gelatina isi pierde proprietatile.
  • Zahatul se adauga peste lapte si se lasa pe foc doar pana se topeste zaharul.Nu trebuie sa fiarba.Se amesteca apoi laptele cu smantana si se adauga esenta de vanilie.
  • Se toarna lichidul in diverse recipiente. folosit pahare de unica folosinta,ca sa fiu sigura ca o sa le pot scoate intregi,dar se pot pune in orice altceva.Se da la rece pentru cel putin una - doua ore, apoi se glazureaza cu topingul de fructe si se poate servi .
    Si fiindca intre timp a venit primavara,revin cu varianta cu sos de capsuni .Un adevarat deliciu!

Rețete inrudite

YouTube

Panna cotta cu caise


Poze

Panna Cotta
Panna Cotta - poza 2
Panna Cotta - poza 3
Panna Cotta - poza 4
Panna Cotta - poza 5
Panna Cotta - poza 6
Panna Cotta - poza 7
Panna Cotta - poza 8
Panna Cotta - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

03/02/2013

Super imediat dupa ce am citit reteta a facuto miam

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
Panna cotta cu vanilie, rețeta de bază
4 porții
5 h 30 m
Foarte ușor
Rețetă Panna cotta cu caise
Panna cotta cu caise
5 porții
8 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan cu smântână fără lactoză
Flan cu smântână fără lactoză
8 porții
5 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios Panna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează