Panna cotta cu capsune

Panna cotta cu capsune
Felul principal
Ușor
4 h 12 m

Este un desert perfect pentru vara. Usor si savuros, acesta este in opinia mea desertul verii. Sosul de fructe il puteti inlocui cu orice fruct preferati: fructe de padure, zmeura, kiwi, sau chiar vanilie si ciocolata. Tehnica de preparare este foarte simpla, tot ce va trebuie este rabdare, intrucat este preferabil sa stea cateva ore bune la rece.

Ingrediente

6

Pentru 5-6 portii aveti nevoie de :

Pentru sos :

Preparare

Preparare4 ore
Gătire12 min
  • Pentru inceput lasati gelatina la inmuiat in lapte aproximativ 50 ml.

    Fierbeti la foc mic frisca lichida amestecata cu zahar si esenta de vanilie, dar fara sa dea in fiert. Adaugati gelatina, amestecati bine si luati de pe foc.
  • Pregatiti vasele in care veti monta panna cotta si umeziti-le cu putin apa rece inainte. Turnati frisca calda in fiecare vas si lasati la racit cel putin 5 ore.
  • Pentru sos amestecati capsunele cu blenderul si adaugati zaharul.
  • Dupa ce s-a racit si s-a intarit rasturnati prajitura in farfurie si ornati cu sosul de fructe.

Punctează această reţetă

cocktailof_s2014Cocktailof_s2014

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ce este ,,frisca lichidä încälzitä ?
Schimbä activitatea !

abuz

anonymous

Gustos si elegant!

abuz

anonymous

Cum pui la fiert frisca fara sa de-a in fiert?

abuz