Intai punem gelatina la inmuiat in apa rece, conform instructiunilor dupa ambalaj.
Intr-un vas punem frisca, zaharul si pastaia de vanilie taiata in doua... incalzim la foc mic fara sa fierbem.
Cand gelatina s-a inmuiat, amestecam bine si turnam peste frisca...mai tinem pe foc 1 minut, amestecand sa se topeasca bine gelatina (atentie sa nu fiarba)
Strecuram compozitia (eu nu am strecurat-o pt ca imi plac semintele de vanilie) si o turnam in formele pe care le-am pus intr-o tava. Ies 12 forme.
Dam la frigider pt 3-4 ore. Cand vreti sa scoateti desertul din forme, scufundati forma pt 2-3 secunde in apa fierbinte apoi rasturnati-o pe o farfurie si serviti cu diverse toppinguri sau dulceata de fructe.
Pofta buna!
Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blog!
Comentarii:
F BUNA
Hmm bun
Hmmmmm!!!!!!!!!!! cred este foarte gustoasa!
Foarte buna
Atractiva si e greu sa-i rezisti.Felicitari pt.reteta.leo53
Si eu fac mereu,buna