Panna cotta cu miere si portocale
Ingrediente
5
Pentru sos:
Rețete inrudite
-
Cum gătești macrou? încearcă această rețetă glazurată cu sos de soia și miere!
-
Tartă tatin cu dovleac, brânză de capră și miere
-
Smochine cu branza de capra si miere
-
Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Punem gelatina la inmuiat pt minim 10 minute.
frisca cu miere,zahar si coaja rasa de portocala punem pe foc pana la punctul de fierbere.dam deoparte,lasam 5 minute,strecuram si adaugam gelatina,amestecand pana cand aceasta se topeste.Rasturnam in 4 pahare si dam la frigider cateva ore. - Sosul:
Incalzim sucul de portocala cu zaharul,adaugam amidonul si lasam la foc mic pana se ingroasa,amestecand continuu pt a nu se forma cocoloase.folosim rece ca "pat" pt panna cotta pe care o rasturnam pe farfurie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
18/11/2015
Totul ar fi bine, dar mierea nu se fierbe deoarece devine toxică (de fapt nu se încălzește la mai mult de 40 grade). mai bine înlocuim cu zahăr; nu e sănătos dar măcar nu e toxic