Punem gelatina la inmuiat pt minim 10 minute. frisca cu miere,zahar si coaja rasa de portocala punem pe foc pana la punctul de fierbere.dam deoparte,lasam 5 minute,strecuram si adaugam gelatina,amestecand pana cand aceasta se topeste.Rasturnam in 4 pahare si dam la frigider cateva ore.
Sosul: Incalzim sucul de portocala cu zaharul,adaugam amidonul si lasam la foc mic pana se ingroasa,amestecand continuu pt a nu se forma cocoloase.folosim rece ca "pat" pt panna cotta pe care o rasturnam pe farfurie.
Totul ar fi bine, dar mierea nu se fierbe deoarece devine toxică (de fapt nu se încălzește la mai mult de 40 grade). mai bine înlocuim cu zahăr; nu e sănătos dar măcar nu e toxic
Comentarii:
Totul ar fi bine, dar mierea nu se fierbe deoarece devine toxică (de fapt nu se încălzește la mai mult de 40 grade). mai bine înlocuim cu zahăr; nu e sănătos dar măcar nu e toxic