Cum gătești macrou? încearcă această rețetă glazurată cu sos de soia și miere!

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

După ce ați învățat cum să gătiți macrou în cuptor, trebuie neapărat să încercați această rețetă de macrou în sos de soia! Acest pește adesea subestimat este de fapt foarte gustos, mai ales gătit în acest fel: un glazurat cu arome asiatice de neratat, pentru un amestec dulce și sărat. Tot ce trebuie să faci este să îl servești cu orez alb (în acest caz, am ales orezul pentru sushi), puțină ceapă verde tocată deasupra și ai obținut un preparat echilibrat și delicios!


Ingrediente

1

Decor:

Garnitură:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare1 oră
Gătire10 min

Observații

Cum se prăjește macrou la tigaie?

Cel mai bun mod este să rumenești macroul timp de câteva minute pe fiecare parte într-o tigaie încinsă. Timpul de gătire este destul de scurt, dar va depinde de grosimea bucăților.

Când ar trebui să îndepărtez oasele?

Le puteți îndepărta înainte sau după gătire. Aici le-am îndepărtat înainte de gătire. Pentru a face acest lucru, am îndepărtat partea care conține oasele din lateral și partea centrală a fileului. Asigurați-vă că nu ați omis niciun os înainte de a începe marinarea!
După gătire, acestea vor fi mai ușor de îndepărtat, dar va trebui să urmați pașii menționați mai sus.

Ce să servești cu macrou?

Puteți servi cu dovlecei sotați, orez (în acest caz orez sushi) sau chiar cartofi.

Cum se păstrează macroul gătit?

Se pune într-o cutie etanșă în frigider pentru maximum 1 zi.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+