Panna cotta cu ciocolata

Desert
4 porții
Foarte ușor
2 h 20 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow


Preparare

Preparare2 ore
Gătire20 min
  • Frisca lichida si laptele se amesteca si se pun intr-un vas la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam zaharul si vanilia si fierbem timp de 1 minut.
  • Dam deoparte si adaugam gelatina hidratata in cateva linguri de apa rece. Omogenizam si lasam la racit.
  • Ungem 3 cescute de cafea cu ulei si repartizam compozitia de panna cotta. Dam la rece pentru minim 2 ore.
  • Intre timp se prepara sosul de ciocolata. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida, se omogenizeaza si se lasa la racit.Se rastoarna pe platou si se toarna deasupra sosul de ciocolata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/08/2015

Nu cred ca uleiul este solutia cu care trebuie unsa ceasca.Poate putin unt sau chiar apa.

(0) (0) abuz
25/07/2015

Arata f.bine

(0) (0) abuz
nimeni, 25/07/2015

O reteta minunata.

(0) (0) abuz
25/07/2015

Nu e pe placul meu!

(0) (0) abuz



+