Panna cotta cu branza si zmeura
votează acum

Ingrediente
4
sos:
Rețete inrudite
-
Cum faci franui de casă?zmeură în ciocolată, super trendy!
-
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Mousse de zmeura
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Gelatina se dizolva in putina apa rece si se lasa la crescut timp de 10 minute. Intre timp se prepara piureul de zmeura- eu le-am zdrobit cu furculita - si se strecoara de samburi printr-o sita (nu am mai avut rabdare :D).
- Se amesteca branza cu zaharul, se adauga piureul de zmeura si ciocolata topita in lapte la aburi. Tot la aburi se incalzeste un pic si gelatina (atentie sa nu fiarba!), se adauga la branza si se omogenizeaza. Amestecul se toarna in forme umezite si se pune la frigider pentru minim 3 ore, ideal de pe o zi pe alta.
- In cele din urma se prepara sosul: se taie ciocolata in bucati si se incalzeste pe baie de aburi impreuna cu laptele pana cand se topeste si se omogenizeaza. Sosul de ciocolata se pastreaza la frigider pana la servire.
- Panna cotta se rastoarna pe farfurie, se toarna sosul de ciocolata si se decoreaza cu zmeura si frunze de menta. Optional desertul se mai da la frigider pentru inca un sfert de ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!