Ingrediente: cartofi 1,5 kg carne tocata (porc + vita) 750 g ceapa 2 buc rosii in bulion o cutie patrunjel verde piper sare oua 2 buc ulei Sos alb unt 50 g...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: 500 g carne de vaca tocata 1 ceapa 1 kg cartofi 2-3 catei de usturoi o conserva de rosii cubulete 2 linguri bulion sare, piper cimbru, nucsoara 1...
Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 100 g carne de porc tocata 1 legatura de patrunjel 200 g ulei 3 oua 2 cepe 1-1,5 kg cartofi sare piper 200 g smantana...
Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g carne macinata porc, vita, amestec 2 cepe 1 morcov mai mic 4 linguri pasta derosii sau 1/4 l suc de rosii 200 g smantana 4 oua...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 1/2 kg carne tocata 5-6 cartofi 3 linguri sos de rosii 1 foaie de dafin cimbru marar patrunjel sare si piper 3 linguri smantana 3 oua 2 cepe
Ingrediente: 1 ceapa un cub de unt 2 cartofi nesfaramiciosi 1 morcov cateva felii de dovlecel 350 ml smantana 1 ou sare, piper verdeata(marar, patrunjel)
Ingrediente: 250 g orez 250 g mazare 5-6 cartofi mari 3 morcovi o ceapa 200 g smantana 2 oua vegeta sau praf de legume deshidratate marar cateva linguri de...