Musaca de cartofi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Se curata cartofii, se spala si se taie felii.
    Se prajesc in ulei apoi se pun la scurs/racit.
  • Cat se prajesc cartofii se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei. Peste se adauga carnea tocata, o lingura de delicat si putin patrunjel verde.
  • Se lasa pe foc pana carnea isi schimba culoarea (nu pana se arde, mestecand mereu. Se ia de pe foc.
    Intr-o tava se pune un rand de cartofi, carnea si iar un rand de cartofi.
  • Se bate smantana cu ouale si cu o lingura de delicat. Se toarna in tava peste cartofi si se orneaza cu patrunjel.Se lasa la cuptor pana cand compozitia devine solida si se rumeneste (in jur de 40 minute).
irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Nutica27, 27/03/2023

Super delicioasă, de ani de zile o pregătesc. O recomand cu toată încrederea!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Anamaria, 22/01/2022

Super bună. Am încercat-o și a ieșit super gustoasa.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/06/2017

Im cer scuze..dar ce este, delicat??

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
02/11/2016

Super!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/02/2015

O sa incerc si eu !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/01/2014

Ffff foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/12/2013

Foarte bun am incercato si eu si mia tesit foarte delicos bravooo

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/07/2013

Nasol

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/03/2015

Arata foarte bine
am sa incerc si eu

(0) (0) abuz
26/02/2015

F BUNA

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2