Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Se prajesc in ulei apoi se pun la scurs/racit.
Cat se prajesc cartofii se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei. Peste se adauga carnea tocata, o lingura de delicat si putin patrunjel verde.
Se lasa pe foc pana carnea isi schimba culoarea (nu pana se arde, mestecand mereu. Se ia de pe foc. Intr-o tava se pune un rand de cartofi, carnea si iar un rand de cartofi.
Se bate smantana cu ouale si cu o lingura de delicat. Se toarna in tava peste cartofi si se orneaza cu patrunjel.Se lasa la cuptor pana cand compozitia devine solida si se rumeneste (in jur de 40 minute).
Comentarii (18):
Super delicioasă, de ani de zile o pregătesc. O recomand cu toată încrederea!!!
Super bună. Am încercat-o și a ieșit super gustoasa.
Im cer scuze..dar ce este, delicat??
Super!
O sa incerc si eu !
Ffff foarte buna
Foarte bun am incercato si eu si mia tesit foarte delicos bravooo
Nasol
Arata foarte bine
am sa incerc si eu
F BUNA