Musaca moldoveneasca

Musaca moldoveneasca
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Musaca à la grecque


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Curatat cartofii, taiat cubulete si pus la fiert. adaugat si sare in apa.Intre timp, ocupat de carne taiat ceapa si am pus-o la calit.
  • Adaugat carnea, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si lasat carnea la prajit, amestecand din cand in cand.Dupa ce au fiert cartofii, pasat ca pentru pireu, adaugat untul si smantana.
  • Intr-un vas de yena, pus un strat de cartofi, un strat de carne si incheiat cu cel de cartofi. Daca faceti o cantitate mai mare, puteti avea mai multe straturi de carne si cartofi. Trebuie insa ca ultimul strat sa fie de cartofi.
  • Peste ultimul strat de cartofi se pune branza rasa si se da la cuptor pentru 15-20 de minute.Poza de final. gresit pentru ca facut un pireu cam moale, nu a iesit chiar atat de aspectoasa, dar a fost gustoasa.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+