Carnea se portioneaza si se da prin masina. Ceapa se curasta, se spala si se taie rondele. Se inabuseste in ulei apoi se da prin masina de tocat impreuna cu morcovul curatat si spalat.
Cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Vinetele se spala si se taie rondele. Apoi se trag in ulei pana se rumenesc. Carnea se amesteca cu doua oua intregi, patrunjel tocat, sare, piper.
Apoi se pune un rand de cartofi pe fundul tigaii Se acopera cu jumatate din carne. Se pune un rand de rondele de vinete si unul de rosii taiate tot rondele. Daca raman spatii, le umpleti cu cartofi.
Se pune restul de carne apoi se aranjeaza deasuopra un rand de cartofi mai rumeniti si se face un sos din oul batut cu smantana si putin lapte, cu sare sau Delikat, daca mai trebuie.
Se da la cuptor la foc potrivit aproximativ o ora sau mai mult, daca va place musacaua scazuta bine .
Dumnezeule mare ce mizerie groteasca. Arata hidos...este o balta de ulei si zeama. De ce dracu toate gospodinele au impresia ca stiu sa faca mancare????? Doamna, va rog nu mai postati mizeriile astea, gunoaie hidoase si otravitoare
Comentarii:
Dumnezeule mare ce mizerie groteasca. Arata hidos...este o balta de ulei si zeama.
De ce dracu toate gospodinele au impresia ca stiu sa faca mancare?????
Doamna, va rog nu mai postati mizeriile astea, gunoaie hidoase si otravitoare